Show științifico-educațional la Teatrul Muzical ”Nae Leonard”

Show științifico-educațional la Teatrul Muzical ”Nae Leonard”

48
0
DISTRIBUIȚI
Show stiintifico-educational la Teatrul Muzical Nae Leodard pe 16 iulie.

Academicianul Ignatenko este un savant-cosmolog, activist social și om de cultură de renume mondial, ce a adus o contribuție semnificativă la dezvoltarea informatizarii spiritual-morale a Societății Internaționale, fondatorul științei Cosmoumaniste și a noi direcții științifice.

Profesorul Albert Ignatenko a participat la peste 50 de Congrese internationale, simpozioane și expoziții internaționale și este, de asemenea, autor a numeroase publicații științifice și a șapte cărți.

Albert Ignatenko va sustine un turneu national ce cuprinde doar pentru luna iulie sapte orase, cu un show stiintifico – educational cu o tematica puternica – matricea divina a puterii gandului, matricea tineretii vesnice. In program se regasesc: previziuni despre viitorul omenirii, memoria fenomenala, telepatia, clarviziunea, lovitura Kung Fu de la distant fara contact, deschiderea capacitatilor geniale, programarea pentru 100% sanatate, tinerete vesnica si fericire, schimbarea destinului.

Ignatenko a fost numit de ziarişti “regele parafenomenelor”. Acesta este “o personalitate unică”, deţinând “zeci de capacităţi fenomenale, începând cu memoria şi terminând cu cele mai misterioase din domeniul parapsihologici şi psihoenergiei”. Ignatenko a demonstrat şi pe scenă fenomenele telepatiei, telekineziei, clarviziunii şi sugestiei mentale fără folosirea hipnozei. S-a concentrat pe domeniul sugestologiei, formând o nouă direcţie, psihoenergosugestia.
Despre fenomenul Ignatenko, au apărut numeroase publicaţii, s-au scris zeci de articole ştiinţifice şi au fost produse câteva filme. În România, Eugen Celan i-a consacrat un capitol în volumul II al cărţii sale Serviciile secrete şi parapsihologia”. Iar Universitatea Naţională de Apărare includea, în volumul “Provocări la adresa securităţii şi strategiei la începutul secolului XXI”, consacrat sesiunii de comunicări ştiinţifice cu participare internaţională din 14-15 aprilie 2005, un studiu intitulat “Spionajul psihic – agresiune asimetrică nonconvenţională”, unde, la pagina 229, autorul, col. dr. Emil Străinu, aminteşte de capacităţile lui Ignatenko.

Biletele se gasesc la sediul agenției Roxia Events sau pe siteurile de vânzări bilete online vandbilete.ro, eventim.ro, blt.ro, iabilet.ro, bilete.salapalatului.ro, myticket.ro și entertix.ro.

Evenimentul se va desfășura la Teatrul Muzical ”Nae Leonard”, pe 16 iulie, începând cu ora 20:30.
Rezervări si informații la 0787367694

Sursa: Facebook
Citește și Cum să ai o voce mai clară și să fii mai convingător prin comunicare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.