Și bărbații își vopsesc părul, și arată foarte bine

0

Chiar dacă sunt reticenți în primă fază, și bărbații își vopsesc părul. Iar rezultatele sunt unele foarte satisfăcătoare pentru domnii care își doresc să obțină un look fresh.

Fie că își doresc să acopere firele albe, pe care le consideră inestetice sau își doresc o schimbare de look majoră, vopseaua de păr destinată bărbaților este un must.

Și când ne referim la vopseaua de păr destinată bărbaților, dorim să punctăm importanța acestei,a pentru că este diferită de vopseaua pe care o folosesc doamnele. Este important să se folosească o vopsea adecvată, pentru că în caz contrar va fi extrem de vizibilă schimbarea pe care ați făcut-o.

Vopseaua de păr destinată femeilor este mai pigmentată, obținându-se culori foarte intense, și în același timp luciul pe care multe femei și-l doresc.

GLASS Beauty House, aduce un concept unic în Galați, destinat domnilor care își doresc să trăiască o experiență premium. Este vorba despre Premium Colouring Experience. O experiență unică de vopsire a părului destinată exclusiv domnilor, cu ajutorul căreia părul tău va arata natural.

Pentru că lucrăm în permanență la a identifica nevoile domnilor, am descoperit că își doresc să recurgă la vopsirea părului, dar se tem că va arăta nenatural. Este clar că aceștia nu se dau în vânt după a anunța că și-au opsit părul. Însă, cu vopseaua folosită de experții GLASS, părul tău va arăta natural. De asemenea, te vom sfătui să alegi cea mai potrivită nuanță adaptată vârstei și fizionomiei tale. Și pentru că știm cât de mult îți dorești, te vom ajuta să obții un look întinerit, fără ca ceilalți să observe că ești vopsit.

GLASS Beauty House ți-a pregătit mai mult decât un vopsit, ci o experiență,Premium Colouring Experience. De aceea, va trebui să îți rezervi puțin timp pentru tine.

Te vom întâmpina cu un ceai sau o cafea și vom începe prin a discuta despre structura firului tău de păr. Vom stabili împreună culoarea și te vom vopsi corect. Urmează spălarea părului cu un șampon special, după care facem un masaj rapid de energizare.

După fiecare vopsit, realizăm cu grijă și atenție o tunsoare în ton cu personalitatea ta, și dacă îți dorești, aranjăm barba conform cerințelor tale. Aplicăm un tratament capilar și îți oferim un alt masaj de relaxare, după care uscăm părul și stilizăm cu produse profesionale.

Probabil te întrebi ce se va întâmpla apoi cu părul tău. El va crește, va fi tuns și vor reapărea firele albe. Prin urmare, vei fi nevoit să apelezi la un nou serviciu de colorare. Cu produsele folosite la GLASS Beauty House însă, te poți aștepta la un ritm al colorării de 4-5 ori pe an, ceea ce nu-i deloc rău.

Cu noul concept implementat de GLASS, domnii nu vor mai trebui să facă unele compromisuri atunci când vine vorba de părul lor. Vopseaua de păr ar trebui să fie un must, care îi va ajuta să aibă mereu un look fresh, care să-i scoată din anonimat.

Citește și: Manichiura impecabilă, atunci când unghiile se transformă în operă de artă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.