Social Impact Award aduce un workshop de Idea Generation în Galaţi

Social Impact Award aduce un workshop de Idea Generation în Galaţi

75
0
DISTRIBUIȚI
SIA Workshop in Galati: Idea Generation

Vineri, 20 aprilie, în intervalul 17:00 – 20:00, va avea loc workshopul Idea Generation, in Parcul de Soft. Vei avea ocazia să dezvolți ideea ta de afacere, să îi explorezi potențialul de a aduce un impact social si sa afli mai multe despre cum te poti inscrie in competitia Social Impact Award.

Participarea la workshopul Idea Generation este gratuită. Înregistrarea se face completând acest formular: http://bit.ly/WorkshopuriSIA
—————————————————————-

Dacă eşti în stadiul în care ai nevoie de inspiraţie pentru a genera o idee cu impact sau pur şi simplu vrei să continui dezvoltarea unei idei la care ai lucrat până acum, te invităm să participi la workshop-ul Impact Lab marca Social Impact Award.

Social Impact Award este un program educațional în inovare socială și o competiție de idei pentru tinerii care vor să producă o schimbare în societate într-un mod constructiv. Misiunea proiectului este promovarea antreprenoriatului social în rândul tinerilor din lumea întreagă. Astăzi proiectul este prezent in peste 20 de țări din Europa, Africa și Asia.

De ce antreprenoriat social? De ce Social Impact Award? Chiar funcționează astfel de afaceri? Cum pot să devin unul dintre finaliștii SIA 2018? Pentru a oferi răspuns la aceste întrebări și a-ți facilita interacțiunea cu antreprenori sociali de succes, venim la tine în universitate!

—————————————————————-
Facilitator
Roxana Bira este in prezent Marketing Coordinator in cadrul Universitatii Alternative, unde imbina abilitatile antreprenoriale cu pasiunea pentru educatie si comunicare. In 2016, Roxana a castigat Social Impact Award cu o idee de afacere sociala – Spico, o bucatarie cu meniuri speciale, pentru persoanele cu intoleranta la gluten si lactoza.

Invitat
Anna Cristina Burtea este membru fondator al Fundației Inimă de Copil, organizație în cadrul căreia ocupă poziția de Director Executiv. In 2005 a luat nastere „Ateliere cu Suflet”, o întreprindere de economie socială a Fundației, care oferă locuri de muncă mamelor singure, persoanelor cu dizabilități sau sau cu dificultăți importante de integrare în societate.
—————————————————————-
Workshopul Idea Generation se adresează tinerilor între 16 și 30 de ani care:

– Sunt în căutare de idei de proiecte prin care să creeze impact social
– Vor să cunoască alți tineri care au interese similare
– Vor să decopere instrumente utile în dezvoltarea și testarea ideilor lor
– Vor să descopere cum pot câștiga în cadrul SIA unul dintre cele 3 premii de 1500 €, mentorat, conectare, sau șansa de a participa la SIA International Summit din Tbilisi, Georgia

Social Impact Award 2018 este organizat în România de Global Shapers Bucharest Hub, Social Innovation Solutions și Universitatea Alternativă, cu sprijinul Enel, BCR, Red Bull Amaphiko și Rompetrol.

S-ar putea să te intereseze şi articolul  Campania Națională “Share Your Blood, Save A Life”

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.