Simpozionului Internațional Euroaliment – ediția a IX-a – la Galați

Simpozionului Internațional Euroaliment – ediția a IX-a – la Galați

26
0
DISTRIBUIȚI
Simpozionului Internațional Euroaliment - ediția a IX-a - la Galați

Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, în parteneriat cu Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și Asociația Specialiștilor din Industria Alimentară – ASIAR, organizează cea de-a IX-a ediție a Simpozionului Internațional Euroaliment, denumită „Innovative Minds for Future Food”. Cea mai amplă și importantă manifestare științifică organizată de facultate începând din 2003, va avea loc la Complexul Muzeal de Științele Naturii „Răsvan Angheluță”, secția Grădina Botanică din Galați, în zilele de 5 și 6 septembrie 2019.

Evenimentul va fi marcat de prezența domnului Director regional al Agenției Universitare a Francofoniei pentru Europa Centrală și Orientală (AUF), Prof. Mohamed KETATA (AUF), alături de reprezentanți ai comunităților academice și economice, naționale și internaționale, în vederea promovării cercetării multidisciplinare fundamentale și aplicative cu scopul deschiderii de noi oportunități de colaborare.

Vor conferenția experți români și internaționali:

– Wang Cheng – China National Research Institute of Food and Fermentation Industries High-Throughput Sequencing of Microbial Community Diversity in Soil, Grapes, Leaves, Grape Juice and Wine of Grapevine from China
– Tuncay Yılmaz and Dr. Can Çivi – Manisa Celal Bayar University, Manisa, Turkey, Induction Assisted Hybrid Approach for Liquid Food Processing
– Nicoleta Stănciuc – Dunărea de Jos University, Galati, Romania, 3-4-LIFE – A Transition from Probiotics to Postbiotics as Novel Approach for Functional Ingredients and Foods
– Mihaela Skrt – University of Ljubljana, Ljubljana, Slovenia, The Polyphenolic Characterization from Pomegranate (Punica granatum) Cultivar Grown in Istria and Thermal Treatment of Pomegranate Juice
– Rodica Sturza – Université Technique de Moldova, Chisinau, République de Moldova – Développement et caractérisation de certaines boissons fonctionnelles à base de jus d’herbe de blé.

În data de 6 septembrie 2019 se va desfășura workshop-ul „Promoting Innovation in the Food Industry for a Sustainable Bioeconomy”, obiectivul principal fiind acela de a crea premisele pentru transferul de cunoștințe în mediul socio-economic și orientarea activităților de cercetare, dezvoltare și inovare către nevoile societății.

Programul detaliat este prezentat pe website-ul manifestării științifice http://www.euroaliment.ugal.ro/euro-aliment_2019.htm.

Citește și articolul: Galați Auto Show 2019. Salonul Auto care reunește peste 20 de mărci auto

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.