Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină și Farmacie din Galați

0
Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină și Farmacie din Galați

Te-ai gândit la viitorul tău? Te-ai hotărât ce domeniu ți se potrivește? Ținta ta este Facultatea de Medicină și Farmacie din Galați? Colegii mai mari ți-au povestit despre examenul de admitere, dar încă nu știi exact cum o să fie și vrei să afli?

Dacă răspunsul la aceste întrebări este „DA!”, atunci Societatea Studenților Mediciniști Galați (SSMG) vine cu o propunere pentru tine: Simularea Examenului de Admitere. Ne dorim să venim în sprijinul tău, viitorul nostru coleg, și să te ajutăm să pășești cu încredere pe acest drum nou pentru tine.

Proiectul se află sub egida Facultății de Medicină și Farmacie din Galați, fiind realizat de către Societatea Studenților Mediciniști Galați.

Scopul acestui proiect este acela de a-i ajuta pe candidaţi să se acomodeze cu atmosfera de examen, să-şi testeze cunoştinţele acumulate pentru examenul de admitere şi să observe pe ce segment de materie trebuie să mai insiste.

Grupul ţintă este reprezentat de elevii de clasele a XI-a și a XII-a (care studiază în învăţământul secundar superior: licee / colegii) şi de alte persoane care doresc să susțină admiterea la Facultatea de Medicină şi Farmacie Galați (care au urmat un ciclu de învăţământ secundar superior: liceu / colegiu).
Pentru înscrieri: http://simulare.ssmg.ro/
#simulareadmitere #ssmg #unsr #fasmr #udjg #fmfgl #ugal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.