Singura spălătorie din Galați care te scapă de statul la coadă!

0
Singura spălătorie din Galați care te scapă de statul la coadă!

Cu siguranță ai pățit măcar o dată să aștepți mai bine de jumătate de oră până să se ocupe cineva și de mașina ta la spălătorie. Mai ales dacă eşti unul dintre șoferii care își doresc o mașină impecabilă.

Vestea icredibilă pe care ţi-o dăm astăzi este că telefonul tău te poate scăpa chiar acum de statul la coadă! Cum? Ţi-am stârnit curiozitatea? Cea mai nouă spălătorie din Galaţi – NedWash Auto – îţi pune la dispoziție, pe lângă serviciile obișnuite, posibilitatea de a îţi face o rezervare pentru spălarea maşinii tale. Economiseşti astfel timp preţios, pe care să îl foloseşti cum vrei tu.

Reinventăm în Galaţi conceptul de spălătorie auto, oferindu-ţi posibilitatea de a te programa online, pe site-ul www.nedwash.ro, sau prin aplicația NedWash Auto (disponibilă momentan doar pentru Android). De asemenea, pe lângă clasicul spălat interior-exterior al mașinii, utilizăm și alte tehnici de curățare ce constau în curățarea și igienizarea aerului din automobil. O altă inovaţie în domeniu este şi faptul că aici poate fi curățată tapițeria și USCATĂ!

Evită cozile şi aşteptarea de la spălătoriile auto obișnuite și vino la Nedwash, locul unde timpul clienților este prețios iar servicii de curățare sunt de o calitate superioară. Nu este doar un slogan publicitar, aşa cum ai avea tendinţa să crezi. Pentru a ne păstra în permanenţă standardul serviciilor, clienţii noştri sunt rugați să verifice fiecare colțișor al mașinii, pentru ca eventualele probleme să fie remarcate, semnalate și remediate în timp util.

O mașină cu adevărat impecabilă poartă “amprenta” Spălătoriei Auto Nedwash. Te așteptăm zilnic pe strada Tecuci 137, dar nu uita întâi să îţi faci programare pe site-ul www.nedwash.ro sau prin aplicația NedWash Auto. Ne poţi contacta şi pe pagina de facebook Spalatoria AUTO Nedwash sau la telefon 0771 542 545.

Şi nu uita: Mașina este cartea ta de vizită. Nu o neglija!

Citeşte şi despre GalMed 2018 | 22-25 martie | Congres Naţional cu participare Internaţională

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.