Skirt Bike Galați 2023 – Promenadă Boho Chic pe Două Roți

0

Pe 10 septembrie 2023, Asociația Bike Works vă invită cu drag să participați la evenimentul Skirt Bike Galați. Cu o temă nouă și incitantă în acest an, „boho style,” Skirt Bike aduce culoare și veselie pentru doamne și domnișoare.

Evenimentul va începe la ora 17.00, la Sala Sporturilor din Galați. Aici, veți avea ocazia să vă pregătiți bicicletele, ținutele și coafura în stilul boho chic, și să vă întâlniți cu alte participante într-o atmosferă plină de energie pozitivă. Dar, așa cum organizatorii ne amintesc, cel mai prețios accesoriu pe care îl puteți aduce cu voi este zâmbetul vostru.

Traseul va traversa străzile Brăilei și Domnească, oferindu-vă ocazia să vă bucurați de priveliști frumoase și de aplauzele entuziaste ale spectatorilor.

Destinația finală a promenadei va fi Grădina Publică, unde vă veți putea bucura de un recital susținut de îndrăgitul artist Hippie.

Boho chic este o manifestare a spiritului liber, a creativității și a dorinței de a experimenta cu modul în care ne exprimăm. Stilul boho chic se caracterizează prin utilizarea materialelor naturale, imprimeurilor etnice, croielilor lejere și accesorizărilor excentrice. La Skirt Bike Galați 2023, veți avea ocazia să pedalați cu stil, purtând cele mai impresionante ținute boho chic.

Înscrie-te și tu acum gratuit la Skirt Bike Galați 2023!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.