SkirtBike Galaţi – ediţia a III-a – un eveniment pe biciclete cu tematică Retro Chic

0
214
SkirtBike Galaţi - ediţia a III-a

Cea de-a treia ediţie a SkirtBike Galaţi va îmbina pasiunea pentru bicicleală cu călătoria în timp și, mai mult decât atât, cu scopul principal al evenimentului: promovarea ciclismului și în rândul reprezentantelor sexului frumos.

Când? 5 August, ora 17:00. Unde? Întâlnirea biciclistelor va avea loc pe platoul din faţa Sălii Sporturilor. Traseul va măsura aproximativ 7 km, ruta parcursă fiind Str. Brăilei – Str. Domnească – Grădina Publică. Pe întregul traseu se va merge doar pe prima bandă a străzilor parcurse, în ritm uşor, de plimbare. Coloana va fi deschisă, flancată şi închisă de membrii Bike Works.

SkirtBike promovează mersul pe bicicletă într-un stil lejer şi colorat, unde rochițele și fustele sunt articolele vestimentare preferate. În concordanță cu călătoria în timp, anii ‘50 și ‘60 vor fi aduşi înapoi în contemporan, pe biciclete. Deci sunteţi invitate să vă căutaţi cele mai frumoase vestimentaţii şi accesorii în ton cu tema de anul acesta – Retro Chic – inspirată de tendința anilor 1950-1960, perioadă în care mersul pe bicicletă a cunoscut o popularitate remarcabilă și în rândul femeilor.

Pentru participarea la SkirtBike Galaţi este necesar să completaţi formularul de înscriere disponibil pe http://bit.ly/SkirtBikeGalaţi2018

La finalul plimbării vă așteaptă binecunoscuta tombolă cu premii, dar și multe, multe alte surprize. Vârsta minimă de participare este 14 ani iar zâmbetul şi voia bună sunt obligatorii.

S-ar putea să te intereseze şi articolul  Concert VUNK la Gossip Cafe – pe 26 iulie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.