Smiley Omul va susține un concert la Galați în cadrul turneului său național

0
135
Smiley Omul va susține un concert la Galați în cadrul turneului său național

Vino să-l cunoști pe Smiley Omul într-un concert de excepție! Smiley ajunge și la Galați cu prilejul turneului său național! Mergi pe 7 noiembrie la Sala Sporturilor din Galați să cunoști cine se află sub imaginea artistului Smiley, care o să ofere spectatorilor un concert cât o viata de Om. Cele peste 2 ore de live vor traversa, cu ajutorul celor mai cunoscute piese ale lui Smiley, al poveștilor video, jocurilor de lumini, noutăților tehnologice, spectacolului coregrafic și virtual, cele patru etape ale vieții unui Om– copilăria, adolescența, maturitatea și bătrânețea – cu toate emoțiile, bucuriile, problemele și urmele pe care ele le lasă asupra oricărui om.

Povestea vieții unui om

Povestea vieții unui Om va fi spusa în două planuri, unul real unde muzica și interpretarea artistului Smiley se îmbină cu show-ul coregrafic și măiestria instrumentală a trupei prezente pe scenă și un plan virtual creat de mixul video, spectacolul de lumini și de tehnologia de ultima generație care împreună vor crea magia emoției în sala de spectacol. ”O sa fie o emoție de spectacol, de la început până la sfârșit, un concert cât o viață de Om, pentru ca asta ne-am propus, sa cântăm despre fiecare dintre noi, despre cele mai importante etape din viețile noastre și despre cum ne transformă fizic și emoțional experiențele prin care trecem.”, spune Smiley Omul.

Un show impresionant

Peste 200 de lumini, o suprafața video totala de 185 mp, alcătuita atât din module de ecran LED, cât și din aparate de lumina multi-element, dar și folosirea tehnologiei revoluționare de live pixelmaping, vor crea o prelungire a planului bidimensional și un efect ce percepție tridimensionala în sălile de concert. Etapa de proiectare a scenei pentru turneul Smiley Omul și a sistemelor aferente a cumulat peste 200 ore de lucru, iar etapa de pre-programare depășește și ea 150-200 de ore.

Bilete se găsesc aici , iar mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe site-ul artistului.

Vino și la teatru! Află despre cum Festivalul Internațional „Leonard”, ediția a XVI-a, își deschide porțile pe 2 noiembrie. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.