Atelier de Lucru @abc – soluții pentru problemele din sistemul educațional

Atelier de Lucru @abc – soluții pentru problemele din sistemul educațional

23
0
DISTRIBUIȚI
Atelier de Lucru @abc - soluții pentru problemele din sistemul educațional

Grupul de Inițiativă ONedu Galați va avea primul eveniment pe data de 27 octombrie, ora 11:00, pe Strada Portului, nr. 63, în cadrul sediului Asociației „Mă Bucur de Viață”, asociație parteneră a atelierului de lucru.

Numele evenimentului este „Atelier de Lucru @abc”, unde profesorii și elevii sunt invitați, având drept scop găsirea de soluții pentru problemele actuale din sistemul educațional, prin implicarea elevilor în echipe, fiecare având rol să dezvolte respectiva problemă (de exemplu modul de predare) și o soluție pentru această problemă. De asemenea, și profesorii se vor implica în dezvoltarea soluțiilor problemelor, la finalul atelierului fiecare echipă prezentându-și munca depusă. Prezentările de la atelier se vor posta în mediul online, având ca scop promovarea unor soluții eficiente, și începerea aplicării soluției chiar de elevi și cadre didactice.

Evenimentul este aprobat de Grupul de Inițiativă Național ONedu România, care va publica pe site-ul proiectului. Asociația „Mă Bucur de Viață” este principalul partener al evenimentului, oferind sediul drept spațiu de organizare a atelierului și promovare în online a acestuia.

Înscreri la: https://bit.ly/abcgalati

Citește și articolul: Sexualitatea și copilul – subiectul tabu între părinte și cel mic

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.