Soț de vânzare – piesă de teatru underground, la Galați și Brăila

0
Soț de vânzare Galați Brăila

“Soț de vânzare”, piesă de teatru dupa Mihail Zadornov, cu Maria Radu, Ana Odagiu ,Marius Gilea.

Reprezentația are loc miercuri, 22 ianuarie, ora 19:00, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați și vineri, 24 ianuarie, ora 19:00, la Palatul „Lyra” Brăila.

Regia: Marius Gilea.
Descriere:
Oxana (o tânără „modernă” până în vârful unghiilor, frumușică, ușor naivă, dar extrem de determinată) îi propune Elenei Vladimirovna (nevastă de profesie, trecută de prima tinerețe, insă inteligentă, cu „look” și inițiată în metehnele vieții) o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra tentantei sume de “douaj’ de mii”.

Andrei Vasilievici (mascul veritabil care traiește cu voluptate criza vârstei de mijloc) pare să facă toți banii. Va fi însă de acord cu această tranzacție? Vor reusi cele două femei să incheie incredibilul contract?
Subiectul tratează original și picant, eterna temă a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple și intense rasturnări de situații.
Cu sau fără acordul celor implicați, singura garanție oferită e o seară plină de umor si râsete-n cascade!
Pregatiți-vă pentru o experiență care va va schimba cu siguranta percepția despre casnicie și…teatru românesc underground!

Te-ar putea interesa și Rezoluții pentru anul nou! Ce ar trebui să facă cu adevărat românii?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.