Spălătoria auto a viitorului se află în Galați! Vino și tu să te convingi!

0
405
Spălătoria auto a viitorului se află în Galați! Vino și tu să te convingi!

După ideea revoluționară de a introduce conceptul de rezervare online în rândul spălătoriilor auto pentru a preveni și evita statul la coadă ore în șir, spălătoria Nedwash revine și cu alte servicii ce vor fi cu siguranță pe placul cliențior.

Pe primul loc ar fi faptul că, în scurt timp, spălătoria va avea și o mașină automată de spălat covorașe auto. Acest lucru va salva câteva minute bune din timpul clienților noștrii, în comparație cu o spălătorie normală.

În ceea ce privește spălarea exterioară a mașinii, pe lângă etapele normale (prespălarea, degresarea caroseriei\jantelor, eliminarea insectelor și a materiilor organice, aplicarea spumei active, spălarea cu apă, ceruirea lichidă și spălarea finală), modul de uscare a mașinii de după spălarea finală se realizează cu ajutorul unui compresor puternic sau a unor materiale foarte delicate pentru eliminarea apei reziduale.

Pentru o spălare calitativă a interiorului mașinii, se utilizează un pistol pneumatic (Tornador-Gun Z-020S) ce acționează foarte fin asupra tapițeriei. Avantajele utilizării acestui aparat sunt reprezentate de manipularea ușoară care oferă calitate lucrării și curățarea locurilor cel mai greu de pătruns!

Știți cât de urât poate fi uneori aerul din automobil din cauza benzinii, animalului de companie și a altor factori, nu? Pentru a vă arăta că Nedwash s-a gândit la toate cerințele clienților, a adus un plus de noutate reprezentat de tratamentul pe bază de Ozon. Cu acest tratament, aerul mașinii este purificat iar toate mirosurile nedorite dispar cu ușurință.

Și pentru că își respectă clienții, aceștia pot beneficia cu ușurință de abonamente cu bonus de două spălări gratuite! Pentru rezervări, puteți intra pe site-ul www.nedwash.ro sau pe cele două aplicații disponibile pentru Android și IOS. Mașina curată se află doar la un CLICK distanță!

Citește mai multe depre Neswash: Singura spălătorie din Galați care te scapă de statul la coadă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.