Susține și tu o afacere locală – Spălătoria de covoare Elite Wash Galați

0

Dacă încă te ocupi de curățenia anuală de Paște și ți-au mai rămas niște covoare de spălat, Elite Wash Galați îți poate face munca mai ușoară!

Spălătoria eco-profesională de covoare Elite Wash are program normal în perioada 01-30 aprilie, de la ora 08:00 până la ora 20:00. Covoarele pot fi preluate și aduse la domiciliu sunând la unul dintre următoarele nume de telefon: 0742334790 sau 0756681823. În caz că doriți să vă prezentați personal la spălătorie, puteți semna astfel pe declarația pe propria răspundere: Elite Wash – Spălătorie Covoare; Locația –  Drumul De Centură, Str. Nicolae Mantu Nr. 35. Prețurile variază în funcție de textura covorului și încep de la 10 lei pe metru pătrat.

De ce se spală covoarele?

Covoarele, carpetele și mochetele se găsesc astăzi în cele mai multe locuințe din întreaga lume. Ele sunt expuse la praf, mizerie, umiditate și împrăștierii de diferite produse.
Un covor care nu este curățat în mod regulat va arata murdar și va prezenta un miros neplăcut. Acesta va acumula de asemenea alergeni și devine un teren propice pentru acarieni și diferite bacterii, care pot fi foarte dăunătoare atât pentru sănătatea dumneavoastră cât și a copiilor.

Procesul de curățare a covoarelor la Elite Wash:
  1. Desprăfuirea – se realizează cu ajutorul unui dezbătător și aspirator puternic.
  2. Spălarea – se execută cu un utilaj complex; trenul automat de spălare cu 4 perii circulare și o perie cilindrica care piaptăna delicat covoarele.
  3. Stoarcerea – se efectuează în 2 etape. Prima este pre-stoarcerea inițială, după ce covorul este spălat, în care se elimina 60% din apă, ia a doua consta în introducerea covorului în centrifugă, proces prin care este eliminat restul de 35% de apă din covor.
  4. Uscarea – aceasta etapa se efectuează într-o camera speciala în care covoarele sunt uscate cu ajutorul unor ventilatoare profesionale și a două dezumidificatoare profesionale.
  5. Finisarea – etapa în care covoarele se periază și aspiră automat cu un aspirator puternic, dotat cu 3 motoare și cu perii special concepute să elimine firele de păr uman, scamele rezultate în procesul de spălare și alte impurități.

Pentru mai multe detalii, vă recomandăm să sunați la numărul de telefon 0742 334 790 sau să lăsați un mesaj pe pagina oficială Elite Wash Galați.

În această situație de criză dorim să vă prezentăm într-o nouă rubrică intitulată ”Susține și tu o afacere locală”, câteva afaceri locale din județul Galați pe care le puteți susține. Dacă aveți sugestii sau sunteți proprietarul unei afaceri locale din Galați și doriți să apăreți în rubrica noastră, nu ezitați să ne trimiteți un mesaj pe adresa de e-mail office@gcreative.eu, unde trebuie să ne prezentați un scurt istoric al firmei, gama de produse sau servicii și să atașați câteva poze sugestive.

Așteptăm mesajele dumneavoastră!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.