Spectacol caritabil ”Albastru e culoarea mea”, ediția a IV-a

0
81

Lume, lume, cu mare bucurie dar mai ales cu multă SPERANTĂ, APCA Galați vă invită la cea de-a IV-a ediție a spectacolului caritabil ”ALBASTRU e culoarea mea!”, un eveniment devenit deja tradiție pentru oraș și care s-a bucurat de un real succes în anii trecuți !
Pe scenă vor urca artiști deja recunoscuți pe plan local și național, astfel că programul se anunță, ca la fiecare ediție unul extrem de divers, care va încânta publicul cu reprezentații pentru toate gusturile, de la muzică, dans, teatru și până la momente surpriză pregătite de organizatori, atât SPECTATORII din sală cât și ARTIȘTII prezenți în fața lor urmând să poarte, ca în fiecare an, un accesoriu DE CULOARE ALBASTRĂ, în semn de solidaritate cu această cauză specială, cea a recuperării și integrării copiilor cu autism.
Un moment cu totul special va fi oferit în deschiderea spectacolului de Trupa CURCUBEU – formată chiar din ei, micuții luptători din APCA Galați, care vor urca pe scenă, ca în fiecare an, alături de parinți și voluntari ai asociației, demonstrând încă o dată că „Autismul este RECUPERABIL- și chiar merită să luptăm ÎMPREUNĂ !”. De altfel spectacolul are și un scop caritabil, fondurile strânse în urma evenimentului fiind destinate susținerii actvităților derulate la ”Căsuța CURCUBEU – Centru multidisciplinar de intervenții specializate în autism – APCA Galați”, locul unde copiii cu autism și familiile lor beneficiază de sprijin constant în întreg procesul de recuperare și integrare.
Va fi cu siguranță o adevarată EXPLOZIE de #SHOW, #MUZICA, #DANS, #ENERGIE, #VESELIE, #ARTA , #FRUMOS , #PRIETENIE , #BUCURIE , toate cu un singur scop : SOLIDARITATEA unei comunități întregi cu această cauză SPECIALĂ, cea a #recuperarii și #integrarii copiilor cu autism !
Așadar, în ordine aleatorie, sunt prezentați pe cei pe care NU trebuie să-i ratați în cadrul celui mai #SPECIAL spectacol, pe scena cea mai #ALBASTRA din an:
– Alexandrra Officiall ( Alexandra-Maria Lupoae)
– Scoala de Film si Televiziune Galati
– Ansamblul Folcloric ,,Doinita Covurluiului”
– Ansamblul Artistic Olympos
– Marili Galati Ursitoare Botez & Petreceri Copii
– Academia de Dans Fantezia
– INVITAT SURPRIZA !!! 😀
– Sorina – Galati
– Custura Stefania – Bacau Mihaela Custura
– Oana Chiriac – Constanta
– Lorena Enache – Galati
– și bineînțeles Trupa ”CURCUBEU” – formată din copiii cu autism din #APCAGalati, alături de parinții și voluntarii asociației ♥
Biletele, in valoare de 20 lei, vor fi disponibile începând cu data de joi, 11 aprilie 2019, la sediul APCA Galati ( Str. Maior Iancu Fotea Nr. 46) sau prin intermediul colaboratorilor și, în măsura locurilor disponibile, în ziua evenimentului, la intrare. Mai multe detalii despre spectacol, invitații, program, surprize pregătite, parteneri și eventuale colaborări vor putea fi aflate de pe pagina evenimentului sau la tel 0752675454 / contact: autism.galati@gmail.com
”Autismul este RECUPERABIL – Cel mai frumos luptam IMPREUNA!”
#ALBASTRUeCuloareaMEA2019 #SpectacolCaritabil #SPERANTApentruAUTISM #Implicare #Constientizare #FapteBune
#DespreOAMENI #DAsePOATE #LuptamIMPREUNA #APCAGalati

Sursa Facebook

Te-ar putea interesa și Festivalul Internaţional de Animaţie Gulliver 2019 – program complet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.