Un altfel de spectacol pentru copii. Spectacol cu umbre! Și nu numai.

Un altfel de spectacol pentru copii. Spectacol cu umbre! Și nu numai.

787
0
DISTRIBUIȚI
Un altfel de spectacol pentru copii. Spectacol cu umbre! Și nu numai.

Fie că ești copil de orice vârstă, fie că ești un adult care nu a uitat să fie copil și să se bucure de magia acestei perioade, te vei bucur să auzi că în Galați vine un spectacol inedit. Spectacol cu umbre!

Da, vezi bine. Spectacol cu umbre și nu numai. Organizatorii promit și alte curiozități, concursuri, magie, intercțiune, totul într-un eveniment deosebit care se va ține pe data de 23 noiembrie la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Leon Magdan, actor și autor de povești și texte pentru copii, nu este străin de lumina reflectoarelor, acesta câștigând inimile tuturor odată cu participarea sa la Românii au talent cu spectacolul de teatru cu umbre care i-a asigurat un loc în finală încă de la prima apariție.
Vine în orașul nostru în premieră cu o experiență îmbucurătoare pentru copiii de toate vârstele, mai ales că invitatul special al specatcolului este magicianul Antonio. El spune că “pentru a deveni un magician de succes trebuie să îmbini pasiunea pentru această artă cu o imaginație bogată și muncă susținută.” Iar noi, adulții, trebuie să recunoaștem: Cui nu-i place magia? Ne fascinează dintotdeauna și ne păstrează inocența din copilărie.

Avem, așadar, spectacol – teatru cu umbre, magie, concursuri interactive, toate într-un singur eveniment. Și pentru ca totul să fie perfect pentru copii, toți aceștia se vor primi un cadou surpriză.
Nouă ne-a plăcut ideea. Este un altfel de spectacol, iar împreună cu cei mici veți trăi 50 de minute de… bucurie!
Recomandat copiilor de la 3 ani+.
Durata spectacolului 50 minute.

Accesul se face pe bază de bilet, indiferent de vârstă.
Pret bilet: 20 lei
Biletele se pot achiziționa de la casieria Casei de Cultura a Sindicatelor.
Pentru informații: 0740094142

Citește și articolul: Moromeții 2 – două proiecții de gală la Galați, pe 25 noiembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.