Magicianul Robert Tudor aduce Magia Copilăriei la Galați

Magicianul Robert Tudor aduce Magia Copilăriei la Galați

91
0
DISTRIBUIȚI
Magicianul Robert Tudor aduce Magia Copilăriei la Brăila

Magia Copilăriei este spectacolul pe care magicianul Robert Tudor îl face pentru copiii din Galați, la Teatrul Muzical Nae Leonard, pe 5 mai 2018, ora 11:00.

Curiozitatea naturală și inepuizabilă a piticilor face ca fiecare zi să fie o nouă provocare pentru părinți: lego, desene animate, puzzle, mașinuțe, păpuși, avioane și tot așa.

Piticii le-au încercat pe toate și vor continua să caute noi motive pentru a descoperii lumea.

Pentru încurajarea curiozității copiilor, Magicianul Robert Tudor propune piticilor o altfel de experiență, o explozie de emoții inocente și zâmbarete într-un spectacol interactiv cu și despre magia copilăriei.

Universul copiilor este nemărginit, iar cuvinte precum “hocus pocus” așteaptă nerăbdătoare să fie rostite de către aceștia pentru a aduce magia în jur.

Spectacolul este plin de culoare și uimire și fiecare moment de magie se întâmplă la dorința și comanda copiilor impresionați de puterea cuvântului lor.

Și cum nici piticii nu știau că pot face iepurașii și porumbeii să apară de niciunde, la final, aceștia vor împacheta spectacolul într-o amintire frumoasă despre cum „nu pot” devine „pot”.

Bilete pe www.entertix.ro sau info la 0752 134 744

HUMAN PUB – Dear Brates underground event pe 1 Iunie

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.