Privacy Settings – din nou pe scena Dramaticului pe 6 octombrie, ora...

Privacy Settings – din nou pe scena Dramaticului pe 6 octombrie, ora 19:00

69
0
DISTRIBUIȚI
Spectacol Privacy Settings - 6 Octombrie - Social Act Theatre

Spectacolul Privacy Settings prezintă efectele pe care le pot avea rețelele de socializare în viața de zi cu zi și poate fi vizionat pe 6 Octombrie, orele 19.00 la Sala Mare a Teatrului Dramatic Fani Tardini și este oferit de Social Act Theatre.

Este o comedie dark, în care sunt puse sub lupă consecințele întâlnirii dintre societatea românească contemporană și social media. Prin umor și scene savuroase, spectacolul urmărește impactul catastrofic pe care îl pot avea rețelele de socializare în cadrul comunităților mici, dar și repercusiunile folosirii lor într-un mod iresponsabil.

Privacy Settings este despre efectele pe care le poate avea mediul online, despre relații, comunicare, lipsa ei, iar nu în ultimul rând despre singurătate și cât de mult ne afectează părerea celorlalți când vine vorba despre noi înșine.
Acest proiect este susținut de Damen Galați și Galtour Dunărea, realizat de Social Act Theatre în parteneriat cu Teatrul Dramatic „Fani Tardini”.

Scenariul: creație colectivă; Text și regie: Horghidan Radu-Andrei; Scenografie: Turcu Monica; Coregrafie: Elena Anghel; Distribuția: Vlad Matei AjderIonut Alexandru MoldoveanuElena Ghinea,Elena AnghelMogos OanaRazvan Clopotel și Stefan Aleksandru Forir.

Scenariul a fost realizat împreună cu echipa de actori pe parcursul repetițiilor.

Preț bilet: 21 lei
Preț elevi, studenți, seniori: 10.5 lei
Biletele se pot achiziționa de la casieria Teatrului Dramatic “Fani Tardini”

______________________________________________________________

*** CONCURS #GALATI  Punem la bătaie o invitaţie dublă la piesa Privacy Settings a trupei Social Act Theatre. Intră pe pagina noastră de facebook, dă SHARE evenimentului pe pagina ta şi lasă-ne un comment la postare cu răspunsul la întrebarea “Ce efecte crezi că are Facebookul în viata de zi cu zi?”. Joi seara vom face extragerea prin randompick.

______________________________________________________________

Sursa: Social Act Theatre

Citește și: „All inclusive” la Galați, pe 7 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor şi Ştefan Bănica revine la Galaţi în Turneul Naţional ” Picat din Lună „

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.