Spectacol Răzvan Vasilescu în Brăila la The Music Pub

0
Spectacol Răzvan Vasilescu în Brăila la The Music Pub

Miercuri, 4 Aprilie, ora 20.00 sunteți invitați la The Music Pub Brăila la un recital impresionant de comedie. Celebrul actor Răzvan Vasilescu adaugă experiența personală unui colaj de texte memorabile din cei mai importanți autori contemporani de comedie. Mai mult decât stand-up „E OK și la 60!” este o poveste despre micile minuni, plăceri, abandonuri și paradoxuri ale vieții unui om care își descoperă în fiecare zi bucuria de a trăi.

Răzvan Vasilescu este unul dintre cei mai importanți actori români de teatru și cinema. A devenit faimos pentru rolurile sale de referință din filme regizate de cei mai reputați regizori romani. A început să fie cunoscut dupa ce a apărut în pelicula lui Lucian Pintilie „De ce trag clopotele, Mitică?” (1981).

Cu Lucian Pintilie a continuat să colaboreze și împreună ajung să creeze personaje iconice în cinematografia românească în filme precum „Balanța” (1992), „O vară de neuitat” (1994), „Prea târziu” (1996), „Terminus Paradis” (1998) si „Niki Ardelean, colonel in rezervă” (2003).

Performanța sa excepțională în filmul „California Dreamin” a contribuit la recompensarea filmului cu Premiul „Un Certain Regard” în 2007 la Festivalul de Film de la Cannes.

În 2008, Răzvan Vasilescu a fost premiat de către juriul RiverRun International Film Festival la categoria ,,cel mai bun actor’’. În același an, în cadrul galei de decernare a premiilor Gopo, a fost desemnat cel mai bun actor într-un rol principal pentru interpretarea sa din filmul ,,California Dreamin’’.

The Music Pub Brăila
Str. Mihai Eminescu Nr.55
Rezervări: 0746 479 279 / Bilet: 50 lei

Sursă: Facebook

Află tot ce trebuie să știi despre Noile case de marcat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.