Spectacolele săptămânii la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”

0

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă, vineri, 25 iunie 2021, la ora 19:00, spectacolul MONSTRUL NISIPURILOR de de Székely Csaba, regia: Ándi Gherghe, scenografia: Cristina Breteanu, o producție din anul 2018.

O piesă scrisă de apreciatul dramaturg român Székely Csaba, recunoscut pentru faptul că folosește umorul pentru a radiografia societatea contemporană, MONSTRUL NISIPURILOR este o comedie despre complicatele relații de iubire în lumea de azi.

fashiondays.ro

Poveștile de dragoste se compun și se descompun ca un puzzle, situațiile alunecă pe panta realității necosmetizate până când devin inconfortabile, dar întâmplările curg firesc grație regiei inteligente a lui Ándi Gherghe și scenografiei simple, dar eficiente a Cristinei Breteanu.

În distribuție: Elena Anghel (Afina), Petronela Buda (Piersica), Flavia Călin (Căpșuna), Elena Ghinea (Portocala), Cristina Uja Neagu (Vișina), Vlad Ajder (Roșu), Răzvan Clopoțel (Maro), Ștefan Forir (Verde), Radu Horghidan (Negru) și Florin Toma (Ocru).

Spectacolul durează o oră și 45 de minute și nu este recomandat minorilor cu vârsta sub 14 ani.

Duminică, 27 iunie 2021, la ora 19:00, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă spectacolul FAT PIG de Neil Labute, regia: Laura Moldovan, scenografia: Ioan Bocoș, o producție din anul 2016.

epantofi.ro

Numit de cronicari „un love story al secolului al XXI-lea”, piesa FAT PIG a dramaturgului american Neil LaBute prezintă povestea de dragoste dintre Tom, un bărbat de corporație sensibil, dar indecis, și Helen, o bibliotecară deșteaptă și amuzantă, cu forme. Relația lor generează consternare printre colegii lui Tom, principalii opozanți fiind răutăciosul Carter și geloasa Jeannie. Întrebarea cheie este dacă Tom va avea curajul să rămână fidel convingerilor sale fragile.

În distribuție: Ciprian Brașoveanu (Tom), Oana Mogoș (Helen), Flavia Călin (Jeannie) și Vlad Volf (Carter).

Spectacolul regizat de Laura Moldovan a obținut Premiul pentru cel mai bun actor (Ciprian Brașoveanu) și Premiul pentru scenografie (Ioan Bocoș) la Festivalul Internațional al Teatrelor de Studio de la Pitești în 2017.

Spectacolul durează o oră și jumătate și nu este recomandat minorilor cu vârsta sub 14 ani.

Biletele pot fi cumpărate de pe platforma online bilete.fanitardini.ro și de la casa de bilete a Teatrului, din Domnească 59.  Informații și rezervări: 0758-049-850 sau 0758-089-994.

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” oferă reprezentații în condiții de siguranță sanitară, în conformitate cu reglementările în vigoare: Sala de Spectacole este dezinfectată cu dispozitive certificate DEKRA, gradul de ocupare este de 70% din capacitatea normală, locurile sunt distanțate, iar triajul epidemiologic, purtarea măștii, dezinfectarea mâinilor și păstrarea distanței față de ceilalți sunt obligatorii pentru public și pentru personalul de sală.

Citește ultimele articole:

top-shop.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.