Spectacolele Teatrului GULLIVER se reprogramează în luna august

0

Echipa de la Teatrul de Păpuși GULLIVER vine cu o rugăminte către toți părinții și copiii – să mai aștepte, un pic, cuminți, momentul potrivit pentru ca întâlnirea cu poveștile și personajele preferate să fie deplină.

Prin urmare, reprezentanții teatrului doresc să reamintească tuturor celor interesați că spectacolele din luna iulie vor fi reprogramate în luna august, la date ce vor fi ulterior stabilite și comunicate publicului. Biletele achiziționate deja pentru spectacolele „Ursul păcălit de vulpe”, „Capra cu trei iezi”, „Sânziana și Pepelea” rămân valabile. Există, bineînțeles, și varianta restituirii contravalorii aferente biletelor acolo unde se dorește acest lucru, printr-o solicitare transmisă în acest sens, la adresa de mail: bileteonline@teatrul-gulliver.ro sau, telefonic, la 021 – 5404040.

Iubitorii de povești și magie sunt invitați să urmărească pagina de Facebook Teatrul de Papusi Gulliver Galați și site-ul online pentru a fi la curent cu noutățile și activitatea teatrului.

Mai mult decât atât, ca de obicei, artiștii de la Gulliver nu precupețesc nici un efort pentru a rămâne aproape de publicul drag. Astfel, până ne revederea la spectacole, îi așteaptă ONLINE pe cei mai mici – dar și mai mari – spectatori, amatori de teatru de animație, povești, magie, voie bună și creație, cu noi surprize și momente artistice inedite. Acestea pot fi urmărite vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 18:00, pe pagina de Facebook a Teatrului GULLIVER.

Citește și: Continuă seria premierelor pe scena în aer liber a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.