Alergi, ajuți și te simți bine – oferă o ”Speranță pentru Ana”

0

Pe 16 februarie, vino în Gradina Publica din Galați pentru a participa la evenimentul caritabil ”Speranță pentru Ana”, eveniment la care alergi, ajuți și te simți bine pentru o cauză nobilă.

Cine organizează?

Un om simplu, cu o familie normala, cu un serviciu ca noi toți dar cu o inimă enormă care îl transformă într-un erou fără pelerină pe Cristi Onofrei. Un om care își dedică timpul liber gândindu-se și punând în aplicare activități care să ajute oamenii din jurul lui.
Cristi Onofrei este o persoană care a făcut din pasiunea lui pentru sport un stil de viață, dar și o metodă de a atrage toți iubitorii de sport în jurul lui și desigur în jurul oamenilor care au nevoie de ajutor.
Cristi își dedică de aceasta dată ziua de duminică evenimentului intitulat “Speranță pentru Ana”.

Cui îi dedică duminica de 16 februarie 2020?

Anei. O fetiță în vârsta de 6 ani, care își dorește să se joace alături de ceilalți copii în parc, să râdă alături de ei, să cadă, să se ridice și apoi să o ia de la capăt, dar pentru că s-a născut prematur, cu atrezie esofagiană, a fost operată imediat după naștere, iar la 5 luni deja suferea cea de a doua intervenție chirurgicală pentru a putea fi hrănită normal.
Diagnosticul Anei final a fost: atrezie de esofag, altfel spus, paralizie cerebrală, tetrapareză spastică, strabism convergent. Ana are nevoie de o intervenție chirurgicală, miofibrotomie subcutanată pe etape pentru a avea șansa să meargă într-o bună zi. Costurile acestei intervenții sunt de 2000 €, sumă pe care mama Anei nu și-o poate permite. Ea își crește fata singură și este nevoită să petreacă majoritatea timpului în spital. Ana face zilnic gimnastică recuperatorie, kinetoterapie, logopedie, parafină, etc. Toate acestea duc la cheltuieli zilnice de 80 de lei. Speranța lor stă în donațiile dumnevoastră și în orice fel de sprijin primit din partea oricui.

Cine poate lua parte la evenimentul “Speranță pentru Ana”?

Toți iubitorii sportului, iubitori de fapte bune și de zâmbete sincere. Chiar dacă nu te știi un bun alergător, nu îți face probleme, nu este o competiție sportivă, este un eveniment caritabil în pas alergător în aer liber. Adică fiecare participant va alerga atât cât va putea, maxim 10 ture de Grădina Publică. Va exista un punct de revitalizare cu apă sau ceai fierbinte, ciocolată, fructe și glucoză. La final se vor înmâna diplome tuturor participanților.

Așa că hai duminică, 16 februarie, în Grădina Publica din Galați să oferi o speranță pentru Ana. Deschide-ți inima și lasă starea de bine să pătrundă în sufletul tău și emană speranță, pentru tine, pentru cei dragi, dar mai ales pentru Ana.

Organizator: Cristian Onofrei, tel. 0742144889

Te-ar putea interesa și: Una bună, 9 așa-și-așa: Andrei Tudor Buzescu, talent uimitor la doar 10 ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.