Aleargă și tu pentru Elena Orac – speranța ei vine din Rusia

0
57
Speranță pentru Elena Orac

Duminică, 17 noiembrie, ora 10:00, mergi și tu să alergi și să faci o donație atât de necesară pentru Elena, la Grădina Publică din Galați.

Elena Maricela Orac este o tânără de doar 24 de ani, din Galaţi, pentru care viaţa a venit la pachet, deodată, cu miere şi venin. Imediat după nuntă a fost diagnosticată cu o boală cruntă și anume scleroza multipla pentru care, deocamdată, în lume există doar tratamente experimentale. Tânăra depinde de 60.000 de euro ca să încerce o intervenţie care i-ar putea reda, ei şi soţului ei, şansa la fericirea mult visată.

Speranţa vine din Rusia.

Pentru ca vrea să încerce tot ce e posibil ca să se vindece şi, ce ce nu, prin curajul ei să le dea şi altor bolnavi speranţa unui tratatament, Elena intenţionează să ia drumul Rusiei, unde, a aflat că se aplică deja o terapie revoluţionară prin transplant de celule stem.

Costurile intervenţiei la “Pirogov Hospital A.A. Maximov Clinic” din Moscova, împreună cu cele necesare deplasării, investigaţiilor şi terapiei ulterioare ajung la 60.000 de euro, sumă mult prea mare pentru tânăra familie, ale cărei venituri lunare nu ajung nici măcar la 4.000 de lei.
Speranţa lor stă în donaţiile oamenilor de bine, în mâinile cărora îşi pun şansa la o viaţă normală şi cât mai lungă pentru Elena. Cei care vor să doneze bani pentru ca tânăra bolnavă să ajungă în Rusia o pot face virând în contul deschis la Banca Transilvania, pe numele Elena Maricela Orac: RO70BTRLRONCRT0307491501.

Astfel, sunteți invitași să facem încă un bine, adunându-ne în numar cât mai mare în Grădina Publică din Galați, socializând , alergând si donând atât cât poate fiecare într-o urnă special amenajată ce va fi amplasată la locul desfășurării evenimentului. Se vor alerga maxim 10 ture de Grădină Publică, fiecare dintre participanți putând alerga, sau merge, putând pedala sau merge pe role. Vă puteți opri oricand doriți, nimeni nu este obligat să alerge 10 ture. Nu este o competiție, ci o alergare de grup prin care se dorește promovarea mișcării în aer liber și totodata oferirea unui sprijin atât de necesar Elenei. Va exista un punct de revitalizare cu apă, fructe si ciocolată. La final fiecare participant va primi o diploma binemeritată. Sunteți așteptați cu drag!

Organizator Onofrei Cristian, tel. 0742144889.

Te-ar putea interesa și Mergeți să fiți ajutoarele lui Moș Nicolae și să dăruiți zâmbete

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.