SPINNING 3D Environment la Elite Gym Galați

0

SPINNING 3D Environment la Elite Gym Galați. Fitnessul gălăţean trece într-o nouă etapă de dezvoltare, vrând să îndemne pe cât mai mulţi gălăţeni, de toate vârstele să facă sport. Clubul de fitness EliteGym® aduce în Galaţi un concept nou, unic în Moldova şi anume Spinning® 3D. „În Statele Unite ale Americii de circa un an de zile clasele de Spinning® se fac într-un nou mod, instructorii au ţinut să aducă şi să proiecteze în mintea participantului la curs faptul că se află în exterior deşi ei sunt în sălile de fitness. Sistemul importat de noi din Statele Unite creează senzaţia de exterior, lucru care este din ce în ce mai greu de accesat pentru participanţii la clasele de Spinning®, care şi aşa de abia mai au timp să vină la sală dar să mai iasă cu bicicletă în exterior. La sfârşitul unei astfel de şedinţe, senzaţia pe care o trăieşte participantul este de bucurie, fericire, deoarece secreţia de endorfine este extrem de ridicată şi face ca participantul la curs să nu simtă senzaţia de oboseală, aşa cum ar simţi-o la o clasă normal de indoor Spinning®”, ne declară declară Bogdan Sibinovici, manager de dezvoltare EliteGym®.

Citește și Ghid de supravieţurire la sala de fitness

SPINNING 3D Environment la Elite Gym Galați. La o clasă normală de indoor cycling, participanţii sunt focusati pe instructor, dar noul sistem prezentat, va face că cei prezenţi la curs să se focalizeze atât pe instructor cât şi pe imaginea care este proiectată în faţa lor. Fiecare instructor va avea posibilitatea să aleagă tematica programului, fie că vor dori să îşi conducă cursanţii într-un peisaj de munte în mijlocul verii sau al iernii. „Eu creez şi coordonez antrenamentul astfel încât participantul la curs să nu simtă deloc efortul la care eu îl supun şi în acelaşi timp eu ca şi instructor îmi ating obiectivul de a-I îmbunătăţi condiţia fizică, îl ajut să consume cât mai multe calorii şi să transforme ţesutul adipos în energie, iar participantul nu simte oboseală, el simte că este bucuros, că a atins un obiectiv deşi în jurul lui este o baltă de transpiraţie”, continuă Bogdan Sibinovici.

Încă de acum doi ani, clasele de la EliteGym® au fost transformate prin adăugarea la ele a unui sistem de sunet şi lumina care să modifice un pic dinamică activităţilor. Sistemul se numeşte Fitness Revolution Sound and Light, un sistem de lasere, lumini pe led şi sunet şi pentru fiecare sală acesta a constând 25.000 de euro, iar EliteGym® deţine trei săli de discipline in Galaţi . Anul acesta se adăugă un sistem 3D care este un plus pentru că sălile de Spinning® să fie cât mai atractive. „An de an, încercăm să aducem un plus de dinamică cursurilor de Spinning®. Iar anul acesta pe lângă ceea ce oferim, avem o serie de noi clase şi aici discutăm de exclusivitate, adică doar EliteGym® are dreptul să le facă aceste clase”, specifică Bogdan Sibinovici, managerul de dezvoltare.

Citește și Nu mai hiberna iarna asta!

Modelul acesta de Spinning® are rolul de a te face să uiţi efortul şi să te bucuri doar de beneficii. Ecranul de proiecţie a imaginilor 3D, are 6 metri pe 4 metri înălţime şi va avea un mod special de proiectare, acesta având capacitatea să redea imaginea în spatele instructorului. „Preţul abonamentului va rămâne acelaşi şi în plus garantăm faptul că participanţii nostrii la curs şi în salilele de fitness vor avea mereu parte de noi surprize şi să nu uităm că sportul ne ajută să ne menţinem tineri, sănătoşi şi cu mult chef de viaţă”, a încheiat managerul

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/EliteGymRomania/videos/1236490806440637/” width=”700″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.