Spinning – mişcare, distracţie, energie şi pedalat nebuneşte

Spinning – mişcare, distracţie, energie şi pedalat nebuneşte

145
0
DISTRIBUIȚI

Dacă eşti în căutarea unei activităţi fizice care să te ajute să slabeşti, dar şi să te distrezi în timp ce o faci, atunci trebuie să vii la orele mele de spinning. De ce la mine? Păi hai să îţi zic…

În primul rând îţi promit că ne vom distra de minune. Ce fel sună… Ai zice că ieşi în club cu prietenii, dar e posibil să te distrezi chiar mai tare. Pentru că avem cele mai tari biciclete de spinning şi un proiector 3D de ultimă generaţie care ne “va arata” drumul de parcurs. Avem muzică bună, energică, data la maxim, care să ne împingă de la spate atunci când suntem la deal. Aaa… am uitat să îţi zic că urcăm dealuri, chiar şi munţi câteodată. Dar urcăm împreună, pentru că la orele mele nu lăsăm pe nimeni în urmă. Iar partea bună e că tot împreună le şi coborâm, iar când suntem la vale e bine să “ai vocea la tine” pentru că vom chiui, cânta, fluiera şi pedala nebuneşte, iar astfel nu vei mai simţi când trec cele 50 de minute.

Pentru mine este foarte important ca fiecare clasă să fie diferită, pentru a nu interveni monotonia în “plimbările noastre cu bicicleta”. Şi ca la fiecare oră să menţinem un ritm ridicat, dar în acelaşi timp unul pe care să îl poată ţine şi cei care sunt începători. La sfârşitul fiecărei şedinţe mă asigur că toata lumea pleacă cu zâmbetul pe buze, dar mai ales că s-a lucrat intens, că fiecare dintre noi a ars între 500 şi 800 de calorii. Până la urmă de asta suntem acolo, nu?!

Pe scurt, spinning-ul cu mine este greu, dar frumos, mai ales cand ajungem cu toţii în vârf, şi la propriu şi la figurat. Iar când văd că trupa mea încetineşte şi dă semne de oboseală, am un cuvânt magic, cu multe vocale, care revitalizează toată sala. Şi anume: Energieeeeeeeeeee!!! Dar… trebuie neapărat să îl auzi “live”. 🙂

Deci, vara e dupa colţ… tu tre’ să tragi tare ca să slăbeşti. Că, na, vrei să te duci la plajă. Aşa că vino să tragem tare împreună şi să pedalăm marţea şi joia, de la ora 18:00, doar la EliteGym Galaţi.

Cireaşa de pe tort vine abia acum, la sfârşit, mai ales pentru cei care se lasă convinşi mai greu, prin 2 cuvinte: “AVEM INGHEŢATĂ*!!!” :))

*veţi vedea la ora ce fel şi cum se serveşte 😉

Mircea Moraru, master trainer

Citeşte şi: Ultimul tren către un „corp de vară”

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.