Iată care sunt acele sporturi în Brăila de care te poți bucura...

Iată care sunt acele sporturi în Brăila de care te poți bucura în timpul liber

207
0
DISTRIBUIȚI
Iată care sunt acele sporturi în Brăila de care te poți bucura în timpul liber

Ne-am gândit să-ți arătăm care sunt acele sporturi în Brăila de care te poți bucura în timpul liber, pentru că în ultima vreme tot mai mulți dintre noi aleg să trăiască sănătos, conștientizând nevoia de a face mișcare și de a adopta o dietă echilibrată. Bineînțeles, pentru a avea o minte sănătoasă este nevoie și de un corp sănătos, iar menținerea unei balanțe între acestea este cheia succesului.

Pe strada Grădinii Publice numărul 6 este situat Clubul Spartacus unde poți practica tenis contra sumei de 30 lei/oră. Clubul pune la dispoziția tuturor brăilenilor posibilitatea instruirii profesionale în tenis cu antrenorii clubului. Locația este dotată ce vestiare și dușuri puse la dispoziția utilizatorilor, folosirea acestora fiind inclusă în taxa pe care jucătorii o plătesc, în funcție de câte ore aleg să petreacă pe teren. Cele 9 terenuri acoperite cu zgură sunt pregătite pentru a fi utilizate de jucătorii de tenis.

Baza Sportivă Pescărușul oferă posibilitatea practicării de volei, tenis, baschet, tenis de câmp și fotbal. Această bază sportivă este dotată, de asemenea, cu dușuri, vestiare, grupuri sanitare și materialele sportive necesare. Baza Sportivă Pescărușul este situată în spatele Sălii Polivalente și oferă o gamă largă de servicii. Un atu al bazei sportive îl constinuie programul lung de funcționare, 08:00-22:00. Există multe variante de sporturi în Brăila ce se pot practica la Baza Sportivă Pescărușul. Aceasta este dotată cu două terenuri de tenis de câmp cu iarbă sintetică, un teren de mini-fotbal sintetic care poate fi folosit și ca teren de handbal și un teren asfaltat de baschet. Baza sportivă este dotată cu o nocturnă pe care se poate juca fără a se plăti o taxă suplimentară. Tarifele parcticate sunt de 25 lei/oră pentru terenul de tenis și 65 lei/oră pentru terenul de mini-fotbal.

Atunci când vine vorba de sporturi în Brăila ce pot fi practicate trebuie să amintim de existența C.S Arashi-Do, un renume în karatele traditional din România. Instructorul Daniel Mihai predă tainele acestei arte marțiale ca fiind o tehnică de autoapărare, menită să crească încrederea în sine și să dezvolte o condiție fizică bună. Clubul Sportiv Arashi-Do are sediul în incinta sălii de sport a Liceului Pedagogic D. P. Perpessicius situate pe Aleea Învățătorilor Nr 4.

Medicii consideră că unul din cele mai complexe sporturi este înotul pentru că acesta răspunde la toate nevoile organismului. Cursuri de înot sunt organizate la Club Raay atât pentru începători unde sunt predate elemente simple, cât și pentru avansați, elementele complexe fiind puse în valoare de instructorii calificați. Cătălin Nistor și Mioara Găvăneanu sunt instructorii de înot ce predau cursuri la Club Raay. Mai multe informații referitoare la cursurile de înot poți obține de pe site-ul clubului www.raaybraila.ro.

Învățarea și perfecționarea mișcărilor de bază ale înotului se pot face prin intermediul cursurilor de specialitate organizate de Asociația Prietenii lui Flipper. Prețul unui abonament de 10 ședințe pentru adulți este 250 lei, iar la reînoirea abonamentului costul acestuia este de 230 lei. O ședință de înot are o durată de 60 minute.

Tu cum te relaxezi în timpul liber? Mai știi ce alte sporturi în Brăila pot fi practicate?

Iată care sunt cele mai frumoase locuri de vizitat din Brăila!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.