Iată ce variante de sporturi pentru copii în Brăila există la acest moment

0
405
Iată ce variante de sporturi pentru copii în Brăila există la acest moment

Sportul joacă un rol esențial pentru o viață sănătoasă iar la capitolul sporturi pentru copii în Brăila există o gamă variată de alegeri. Îți prezentăm mai jos o întreagă listă din care să te poți inspira în alegerea sportului potrivit pentru copilul tău.

  • Clubul „Luceafărul” din Brăila se adresează în general băieților care iubesc fotbalul. Tinerii au posibilitatea să se antreneze și să performeze sub îndrumarea a 7 profesori pe care clubul îi pune la dispoziție. Antrenamentele clubului „Luceafărul” din Brăila se desfășoară de luni până vineri de la ora 8:30 sau de la ora 16:00 iar taxa este de 100 lei/lună și include echipamentul, mai puțin încălțările.
  • O altă locație unde se desfășoară sporturi pentru copii în Brăila este Școala de Dans Valentina Dance care se adresează atât celor mici cât și adulților ce doresc să facă performanță la acest capitol. Recunoscută pentru numeroase premii obținute la concursuri de renume, instructorii dedicați ai școlii de dans sunt gata să îndrume chiar și pe cei mai tineri doritori ce le calcă pragul în arta dansului sportiv și să predea lecții de Zumba. Școala de dans este situată în Brăila, Str Ștefan cel Mare Nr 226, iar mai multe informații se pot obține la numărul de telefon 0754 307 832.
  • În materie de sporturi pentru copii în Brăila, dr. Toma Iulian este reprezentantul Asociației Naționale de Go, sport recunoscut pentru antrenarea minții și a agilității prin invățarea jocului Go. Tainele Go-ului pot fi împărtășite copiilor cu vârste începând de la 5 ani. În primele lecții vor fi prezentate copiilor piesele și regulamentul jocului, urmând ca mai apoi să învețe tehnicile de apărare și strategiile. Mulți dintre jucătorii actuali de Go au participat la concursuri locale și europene de la care s-au întors cu premii. Dacă ești interesat să îți înscrii copilul la Go poți merge la Sala Polivalentă din Brăila pentru a afla toate detaliile necesare.
  • În cadrul Palatului Copiilor din Brăila se poate practica Kartingul. Copii cu vârste între 8 și 17 ani, începători sau avansați pot practica acest sport fără a fi necesară plata înscrierii sau cursurilor. Începătorii conduc mai întâi pe simulator după care se pot alătura profesioniștilor pe Faleză. În prezent sunt înscriși 126 de copii, dar participă doar o mică parte din aceștia la competiții datorită costurilor ridicate pe care le au kartul și echipamentul necesar.
  • Atunci când vorbim despre sporturi pentru copii în Brăila, trebuie să menționăm că tenisul este un sport care dezvoltă comunicarea. Acesta se poate practica la clubul “Venus”. Aici sunt înscriși aproximativ 25 de copii, iar 17 din aceștia fac performanță participând la diferite concursuri naționale și nu numai. Copii care aleg să practice acest sport sunt aduși de părinții dispuși să suporte cheltuielile de la vârste foarte fragede. Programul clubului de tenis se desfășoară de luni până vinery în intervalul orar 09:00-20:00.
  • Încă de la vârsta de 5 ani copii din Brăila pot practica baschet-ul. Clubul sportiv “Cuza Sport” pregătește 30 de copii care se antrenează de două ori pe săptămână. Taxa lunară pentru acest sport este de 50 lei, iar prima lună este gratuită pentru a vedea dacă copilul tău se regăsește în practicarea acestui sport. O parte din cei 120 de copii înscriși la clubul sportiv “Cuza Sport” participă la diverse competiții iar 3 din aceștia fac parte din lotul national.

Există o gamă variată de sporturi pentru copii în Brăila. Copilul tău ce sport practică? Cum vezi evoluția lui în viitor. Descrie-ne în câteva cuvinte experința voastră.

Citește și articolul: Află ce sporturi pentru copii se pot practica în Galați

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.