Descarcă SPOT pentru reduceri si premii la mall-urile din orașul tău

0
Spot

Vrei să beneficiezi de premii, reduceri și vouchere promoționale la magazinele tale preferate din mall? Instalează aplicația SPOT și adună puncte de loialitate pentru cât mai multe avantaje în centrul comercial din orașul tău!

Ce este SPOT?

SPOT este aplicația prin care afli cele mai noi informații despre magazinele preferate și serviciile din mall, evenimente, puncte de loialitate și surprize pe stilul tău. Ai zeci de beneficii și recompense pentru experiențe exclusive de shopping
în Brăila Mall și Shopping City Galați!

Înscrie-te în programul de loialitate “My SPOT” pentru shopping la superlativ

Fă-ți cont în aplicație și ai acces automat în programul de loialitate “My SPOT”, unde ai parte de beneficii speciale. Bucură-te de shopping în Brăila Mall și Shopping City Galați, scanează bonul de cumpărături pentru a debloca noi reduceri și beneficii aferente statutului de membru SPOT.

Cum instalezi aplicația Spot?

Downloadează SPOT, înregistrează-te și primești 100 de puncte bonus!

Aplicația este gratuită și o poți descărca din Magazine Play pentru Android și din AppStore pentru Apple.

După descărcarea aplicației, utilizatorii trebuie să își creeze un cont și să se autentifice în aplicație. Pentru a obține punctele de loialitate, aceștia trebuie doar să scaneze bonul aferent fiecărei sesiuni de cumpărături.

Odată cu acumularea punctelor, statutul din aplicație se schimbă, clienții putând accesa 3 niveluri: Select Spot (obținut implicit la autentificare), Premium Spot și Elite Spot. Statutul de membru SPOT aduce clienților reduceri la o selecție de magazine partenere, experiențe exclusive și o mulțime de extra beneficii. De asemenea, clienții au posibilitatea de a-și cheltui punctele de loialitate acumulate în aplicație pe o gama complexă de recompense și premii speciale ce pot fi accesate doar în cadrul aplicației, precum: vouchere de cumpăraturi, experiențe sau premii speciale.

Cum câștig puncte și care este valabilitatea acestora?

Pentru a câștiga puncte trebuie să ai aplicația descărcată, să îți faci cont și să scanezi bonurile de cumpărături în maximum 48 de ore de la achiziție, urmărind instrucțiunile din aplicație. În plus, poți primi puncte pentru activități precum: recomandarea SPOT către un prieten, check-in în mall, etc.

Numărul de puncte oferit pentru fiecare dintre acțiunile de mai sus este dinamic și este menționat în secțiunea My SPOT. Mai multe detalii in sectiunea My SPOT.

Punctele câștigate, expiră în termen de 12 luni de la primirea acestora, dacă nu sunt cheltuite.

Beneficiile aplicației Spot
  • Acces rapid către informații și noutăți despre mall-ul tau favorit;
  • Vouchere de cumpărături, premii și recompense în baza punctelor de loialitate acumulate în aplicație;
  • Reduceri la magazinele partenere, beneficii exclusive și funcționalități personalizate;
  • Reduceri la magazinele preferate între 3% și 5% Tezyo, Sport Vision, Various Brands;
  • Noutăți despre evenimente și vânzări exclusive;
  • Wi-Fi gratuit în mall.
Cum pot să îmi cheltui punctele?

Pentru a-ți cheltui punctele poți să alegi oricare dintre cadourile din secțiunea My SPOT -> Spend Now. Pentru a putea fi revendicat, cadoul ales trebuie să aibă valoarea mai mică sau egală cu numărul de puncte disponibil în contul tău.

Cum pot intra în posesia cadourilor și serviciilor din aplicație?

Pentru a intra în posesia cadourilor și beneficiilor din aplicație te rugăm să rezervi cadoul sau beneficiul și să urmezi intrucțiunile și pașii transmiși pe mail ca urmare a rezervării unui cadou.

Nu reușești să scanezi un bon de cumpărături. Ce faci?

Pentru a scana un bon de cumpărături este nevoie să accesezi secțiunea “Scanează Bon” din aplicație. Bonurile se pot scana doar în condițiile în care ești logat în aplicație. Aplicația nu permite acțiunea de scanare bonuri și acumulare de puncte în cazul utilizatorilor care nu sunt logați.

Despre cardurile cadou Brăila Mall:

Schimbă-ţi experienţa de shopping cu VOUCHERELE CADOU Brăila Mall! Dacă eşti în căutarea cadoului potrivit, Brăila Mall vine cu veşti bune. Oferă-le celor dragi libertatea de a alege cu voucherele cadou Brăila Mall, iar ei se vor bucura de o sesiune de shopping pentru care ȋţi vor mulţumi.

Dacă vorbim despre cadouri, posibilităţile sunt nelimitate. Magazinele din Brăila Mall vin cu propuneri pentru aniversarea celor dragi, sărbători sau orice moment ȋn care ȋţi doreşti să dăruieşti: haine şi accesorii ȋn tendinţe, cele mai practice articole sportive, jucăria mult aşteptată.

Poți alege dintre patru tipuri de vouchere: 30 lei, 50 lei, 100 lei si 200 lei şi le pot achiziţiona de la Biroul de Informaţii Brăila Mall. Mai multe informații aici.

Despre cardurile cadou Shopping City Galați:

Shopping City Galati îți oferă soluția perfectă pentru a dărui bucurii. Oferă-le celor dragi libertatea de a alege exact ce-și doresc cu cardurile cadou, iar ei se vor bucura de o sesiune de shopping pentru care îți vor mulțumi.

Practic și elegant, cardul cadou poate fi utilizat în magazinele partenere Shopping City Galați. Cei dragi pot găsi cadoul perfect pentru aniversări, sărbători sau alte ocazii frumoase; îmbrăcăminte, accesorii, bijuterii, produse cosmetice, jucării sau articole sportive.

Cardurile cadou sunt disponibile în varianta de 50 lei, 100 lei, 200 lei sau 300 lei și pot fi achiziționate
de la Biroul de Informații Shopping City Galați cu plată cash sau card. Detalii aici.

Te-ar putea interesa și Surpriza perfectă la Shopping City Galați – cardul cadou pentru cumpărături

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.