Stand-up Comedy cu Bordea, Cortea și Florin la Galați

0
Sâmbătă, 19 septembrie, ora 20:30 sunteţi invitaţi să vă bucuraţi de un show de stand-up de calitate în aer liber, la Shopping City Galați!

Sâmbătă, 19 septembrie, ora 20:30 sunteţi invitaţi să vă bucuraţi de un show de stand-up de calitate în aer liber, la Shopping City Galați!

Comedia se mută la Galați! Trio-ul de senzație: Bordea, Nelu Cortea și Florin Gheorghe ajunge în Galați și băieții sunt puși pe fapte amuzante!
Adună gașca și bucurați-vă de un Stand-Up Comedy de calitate sub cerul liber!
Bordea face o echipă beton cu Florin și Cortea, iar împreună au pus la cale un spectacol care se va termina în lacrimi…de râs. Au tolba plină de glume și abia așteaptă să vă binedispună cu ele, așa că SAVE THE DATE!

Biletele sunt disponibile pe site.

Informații importante:

Spațiul va fi special amenajat pentru ca spectacolul să fie conform cu noile măsuri pentru desfășurarea evenimentelor, însă fără a uita de confortul spectatorilor. Vi se vor oferi câteva ore fără griji, în care să vă simţiţi în siguranță si să vă distrați alături de cei dragi – ca în vremurile bune.
Cu 24 de ore înainte de eveniment, fiecare spectator va fi informat – pe adresa de e-mail precizată la achiziționarea biletelor – cu privire la modalitatea în care se face accesul și măsurile exacte pe care le-au luat organizatorii – printre care se numără termoscanarea, dezinfectarea spațiilor, asigurarea de dezinfectant pentru mâini la acces și în incinta evenimentului.
Vor fi luate toate măsurile necesare pentru organizarea acestui eveniment în condiții de siguranță și cu gândul constant de a asigura spectatorilor cele mai bune servicii și un spectacol de calitate.
Pentru orice informație, accesaţi pagina de Facebook Sublime Romania sau adresa ticketing@sublimeromania.com.
Rețeaua iaBilet.ro îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă.
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). Este recomandată prezentarea acestora în format digital.
Sunt puse la dispoziție 2 bilete pentru persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com.

Te-ar putea interesa şi Cum s-au descurcat tinerii în perioada stării de urgență?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.