Stand Up Comedy cu Dan Badea, Natanticu & B. Mălăele la Shopping City Galați

0
29

În weekend, e timpul să te distrezi și să râzi la un spectacol de stand up comedy cu comicii tăi preferați, la Shopping City Galați! Evenimentul se va desfășura pe 28 iunie, în parcarea Shopping City Galați începând cu ora 21:30.

Dan Badea, Cosmin Natanticu, Bogdan Mălăele și Dan Țuțu te invită la primul show de Stand Up Comedy din orașul tău și din acest an. Evenimentul va si susținut LIVE, pe scena mobilă din parcare, cu locuri pe scaune conform noilor reglementări de așezare și siguranță.

Biletele se făsesc la următoarele prețuri: 80 de lei VIP; 60 de lei acces general și pot fi achiziționate din magazinele Flanco, dar și online. În prețul biletului este inclus protocol o pungă sigilată de popcorn + o băutură la alegere (apă, suc, bere – 0.5 l). Atenție: numărul biletelor este limitat.

Informații suplimentare:

–  În cadrul evenimentului NU se vor comercializa alimente și băuturi, dar fiecare participant este liber să-și aducă propriile produse.
– Intrarea si ieșirea se va realiza prin 2 puncte ale parcării pe care le vom comunica în curând.
– La intrare, biletele vor fi scanate de către personalul echipat complet cu vizieră, mănuși, mască, dezinfectant și vestă reflectorizantă.
– Accesul la toaletele centrului comercial se va face pe baza de brățară și se desfășura pe coridoare prestabilite cu distanțare de 2m intre clienți.
– Conform legislației în vigoare – grupurile de participanți se vor organiza în sectoare de câte 4 persoane maxim așezate la 1.5m unii de alții sau familii (persoane care locuiesc în aceeași gospodărie)

Pentru orice fel de detalii / nelămuriri privind informațiile de mai sus, trimiteți un email la adresa hello@pinpointconcept.ro sau un mesaj pe pagina de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Teroare în Galați – un joc contra cronometru în orașul tău!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.