Ştefan Bănică revine la Galaţi pe 3 noiembrie. Câştigă un bilet la...

Ştefan Bănică revine la Galaţi pe 3 noiembrie. Câştigă un bilet la concert!

711
79
DISTRIBUIȚI
Picat din Lună - Ştefan Bănică - Galaţi

Ştefan Bănică revine la Galaţi într-un turneu de amploare, care va cuprinde 12 oraşe. Participă la concurs şi poţi câştiga un bilet la concert.

Turneul din acest an va promova cel mai nou material discografic semnat Ştefan Bănică – „Picat din lună” – al şaisprezecelea album de autor din cariera impresionantă a artistului, de peste trei decenii. Un album complex, surprinzător, elaborat, care conţine colaborări inedite. Turneul „Picat din Lună” va ajunge la Galaţi pe data de 3 noiembrie, la Sala Sporturilor „Dunărea”, la ora 19:30

Biletele se gasesc la casele de bilete ale sălilor de spectacole și online pe: https://www.bilete.ro/stefan-picat-din-luna, http://www.eventim.ro/ro/artist/stefan-571/profile.html

Informații: 0756 062 091, 0745 171 770, 0723 531 330.

Pentru acest turneu a fost concepută, în premieră, o categorie specială de bilete: Golden Circle. În cadrul acestei categorii va fi pus în vânzare un număr limitat de bilete pentru fiecare spectacol din turneul Ştefan Bănică: câte 100 bilete Golden Circle cu valoarea de 150 lei. Spectatorii care vor achiziţiona aceste bilete vor beneficia de un pachet special: acces la concert în sectorul preferenţial Golden Circle, întâlnire cu Ştefan Bănică în backstage, noul album „Picat din Lună” şi fotografie cu autograful artistului.

___________________________

Înscrie-te la CONCURS iar noi îţi oferim unul dintre cele 2 bilete cadou la acest eveniment. Care sunt paşii pe care trebuie să îi urmezi? 1. Lasă un comentariu la acest articol cu link către profilul tău de facebook; 2. Dă share articolului pe pagina ta de facebook.

Căştigătorii vor fi desemnaţi pe data de 31 octombrie prin intermediul randompick, urmând să fie anuntaţi pe pagina noastră de facebook şi notificati prin e-mail.

___________________________

Atenţie! Te rugăm să foloseşti în formularul de comentarii o adresă de e-mail validă. Şi nu uita să o verifici pentru a vedea dacă ai câştigat ** Termenul de revendicare a premiilor este de 24 de ore. După acest termen se va reface extragerea pentru a redirecţiona biletele rămase către alte persoane *** Concursul se adresează doar persoanelor cu domiciliul în Galaţi!

Citeşte şi articolul Câştigă-ţi biletul la spectacolul îndrăgitului artist Tudor Gheorghe

79 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.