Câştigă bilete la concertul Fostele Iubiri – Ştefan Hruşcă – pe 8...

Câştigă bilete la concertul Fostele Iubiri – Ştefan Hruşcă – pe 8 Martie

241
20
DISTRIBUIȚI
Ştefan Hruşcă - concert eveniment Fostele Iubiri - pe 8 Martie la Galaţi

Ștefan Hrușcă revine în ţară în această primavară pentru un concert deosebit: Fostele Iubiri. Cele mai îndrăgite melodii folk din repertoriul cantautorului maramureşean se vor auzi live, în spectacolul eveniment ce va avea loc pe 8 Martie, de la ora 19:00, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Galati! Dacă vă e dor de „Fostele iubiri” sau „Un copac cu flori” dar şi de răscolitoarea „Rugă pentru părinţii” nu pierdeţi un concert în care veţi regăsi fiorul serilor de altă dată şi farmecul refrenelor fără vârstă!

Drumul artistic al lui Ştefan Hruşcă a început în 1981, odată cu integrarea sa în cadrul legendarului Cenaclu Flacăra. Într-un interval de doar trei ani, cuprins între între 1981 şi 1984 Ştefan a străbătut tara în lung şi în lat şi a cânat în peste 1000 de concerte, vocea sa caldă mângâind inimile românilor din toate regiunile geografice ale României.  Cu timbrul vocal unic, candoarea inconfundabilă şi apariţia de o simplitate distinsă,  Ştefen Hruşcă a devenit unul dintre cei mai iubiţi folk-işti din România. Printre albumele sale de referinţă se numără: „Rugă pentru părinți” (1984), „Urare pentru îndrăgostiți” (1986)’ „Fostele iubiri” (1995), “Balade speciale”  (2007) şi desigur, foarte îndrăgitele discuri de colinde şi cântece maramureşene. Dacă în ultimii 25 de ani concertele de colinde ale lui Ştefan Hruşcă au dobândit statutul de tradiţie a sărbătorilor de iarnă româneşti, concertele de folk sunt adevărate evenimente marcante ale peisajului cultural, prin prisma rarităţii şi caracterului individual.

La concertul eveniment Fostele Iubiri artistul va fi acompaniat de formatia “Mario Band” (Mario Florescu – tobe, Radu Rotaru – keyboard, Alex Florescu – percutie). Pret bilet: 60 lei

___________________________

Înscrie-te la CONCURS iar noi îţi oferim unul dintre cele 4 bilete cadou la acest spectacol. Care sunt paşii pe care trebuie să îi urmezi? 1. Lasă un comentariu la acest articol cu link către profilul tău de facebook; 2. Dă share articolului pe pagina ta de facebook.

Căştigătorii vor fi desemnaţi pe data de 5 martie prin intermediul randompick, urmând să fie anuntaţi pe pagina noastră de facebook şi notificati prin e-mail.

___________________________

Atenţie! Te rugăm să foloseşti în formularul de comentarii o adresă de e-mail validă. Şi nu uita să o verifici pentru a vedea dacă ai câştigat ** Termenul de revendicare a premiilor este de 24 de ore. După acest termen se va reface extragerea pentru a redirecţiona biletele rămase către alte persoane *** Concursul se adresează doar persoanelor cu domiciliul în Galaţi!

Participă la toate concursurile noastre şi poţi câştiga bilete la film, la spectacolele Amanta şi Jake şi femeile lui sau la concertele Ştefan Hruşcă şi Loredana

20 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.