Sterilizări gratuite în 2022 – Află când va ajunge caravana în orașul tău!

7
Sterilizări gratuite în 2022

Fie că ai un animal acasă sau te gândești la prietenul patruped de lângă locuința ta, apelează la caravana de sterilizări gratuite care va ajunge în multe orașe din România!

În caz că vreți să vă programați deja toate vacanțele pe 2022, dar aveți și ceva animale de sterilizat și vă gândiți să faceți asta gratuit, la niște oameni cu mulți ani de experiență în asfel de intervenții, aveți aici programul echipei de teren Animal Society pentru anul ce tocmai a început.

fashiondays.ro

În cazul în care agenda va suferi modificări din cauze externe voinței lor, aceștia vă vor anunța în timp util. Fiecare proiect de sterilizări gratuite va fi precedat, oricum, de un afiș în care vi se vor da toate detaliile necesare, inclusiv numărul de telefon pentru programări și adresa exactă a clinicii unde se vor afla. Urmăriți pagina de facebook pentru mai multe informații.

Iulian și Georgică anunță de fiecare dată începerea oficială a campaniilor de sterilizări în momentul în care descarcă echipamentele grele necesare în locul unde urmează să sterilizeze.

Prima oprire de anul acesta este la Biobaza Constanța, pe strada Vârful cu Dor nr. 5, pentru sterilizări gratuite de câini și pisici. Echipa rămâne la locație în fiecare zi lucrătoare ce va urma, până pe 4 februarie inclusiv.

Animalele domestice sunt ”invenția” omului și tot omul, nu natura, e responsabil de înmulțirea sau neînmulțirea lor. Decât să contribuim la vieți noi și nefericite prin nepăsare și prea mult confort, mai bine ne sterilizăm animalele și ne concentrăm pe cât mai multă iubire adresată vieților deja existente.

epantofi.ro

Te-ar putea interesa și Tu știi ce activități de interior poți face în Galați?


top-shop.ro

7 COMENTARII

  1. Buna ziua,am si eu rugămintea la dv daca ma puteți ajuta cu sterilizarea a 5 pisicî, sunt ale vecinului meu care a murit,3 la numar si 2 ale mele găsite pe str si adoptate .eu am salariu mic ,un venit lunar de 1800 si nu- mi permit sterilizarea lor.pisicile se află în sat Remetea Mică Jud Timiș numele meu este Feru Maria 06maria1972@ gmail.com tel 0741059212 va multumesc

  2. Bună seara!Am o catelusa ciobanesc mioritic pe care o iubesc mult,o avut 4 fatari cu probleme(partener tot ciobanesc)iese la monta din 4 în 4 luni ,face mulți 7-8 dar nu trăiesc!Vă rog dacă mă puteți ajuta să o sterilizez!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.