Științescu oferă finanțare proiectelor creative care suțin științele exacte

Științescu oferă finanțare proiectelor creative care suțin științele exacte

57
0
DISTRIBUIȚI
Ştiinţescu

Ești pasionat de științele exacte? Ai o idee care care poate ajuta copiii să își dezvolte pasiunea pentru științe? Științescu oferă finanțare proiectelor creative și inovative care suțin pasiunea pentru științele exacte STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică). Proiectele pot veni din partea profesorilor și pasionaților de științe exacte, din partea copiilor, ONG-urilor sau grupurilor de inițiativă.

Programul Ştiinţescu își propune creșterea interesului copiilor și tinerilor între 6 și 19 ani din județul Galați față de domeniul STEM și oferirea de suport financiar pentru ca ei să își urmeze pasiunea și să își poată dezvolta o carieră în inovație și tehnologie. Fondul Științescu este implementat de Fundația Comunitară Galați și este susținut de Romanian-American Foundation alături de parteneri locali.

Pe 27 iulie 2017 echipa Fundaţiei Comunitare Galați va organiza sesiuni de coaching cu organizațiile, profesorii și echipele care au trimis sau urmează să trimită scrisori de întenție. Astfel, ajutorul este oferit tuturor aplicanţilor, mai ales celor care au mai puţină experienţă cu astfel de programe de finanţare, să propună proiecte cât mai interesante, cât mai inovative şi mai ales fezabile. Discuțiile purtate vor explica orice nelămurire legată de procesul de aplicare şi vor pune echipele de proiect în legătură cu oameni resursă şi spaţii unde se pot desfăşura activităţile din cadrul proiectelor. Pe scurt, sesiunile ajuta aplicanții să ajungă mai repede de la stadiul de idee la un proiect educaţional cu scopul de a aduce mai aproape experiențele științifice în viața copiilor sau tinerilor.

Sesiunile de coaching au loc în baza programării telefonice la numărul de telefon 0740208269, Amalia Ene, amalia@fundatiacomunitaragalati.ro

Timpul alocat unei sesiuni este de 45 de minute iar acestea au loc în intervalul orar 10:00-16:00. Întâlnirile se vor desfășura la sediul Fundaţiei Comunitare Galați, din str. Portului, nr. 23, incinta Parcului de Soft.

Mai multe detalii: www.galati.stiintescu.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.