Storm Boy – o poveste în care iubirea faţă de animale are aripi

0
storm boy

Vineri, 11 septembrie, ora 21:00, sunteţi invitaţi la Sunrise Marina Brăila, să vizionaţi proiecţia “Storm Boy”, o poveste frumoasă de iubire faţă de animale, aventură şi prietenie.

Pelicula ne poartă în Coorong National Park din sudul Australia unde un băiețel salvează un cuib de pelicani orfani, hrănindu-i până la vârsta adultă. Tânărul actor Finn Little a câștigat premiul pentru cel mai bun actor tânăr în rol principal la Zlín International Film Festival for Children and Youth în 2019, iar multi-premiatul actor britanic Geoffrey Rush face un rol secundar de excepție.

O relatare frumoasă și contemporană a basmului clasic australian al lui Colin Thiele. „Storm Boy” a devenit Michael Kingley, un bunic și om de afaceri pensionat de succes. Când Kingley începe să vadă imagini din trecutul său pe care nu le poate explica, este forțat să-și amintească copilăria de mult uitată, crescând pe o coastă izolată cu tatăl său. El îi povestește nepoatei sale povestea despre cum, în copilărie, a salvat și crescut un extraordinar pelican orfan, domnul Percival. Aventurile lor remarcabile și legătura lor deosebită au un efect profund asupra vieții lor. Bazat pe iubita carte, Storm Boy este o poveste atemporală a unei prietenii neobișnuite și necondiționate.

Te-ar putea interesa şi Centru de educație pentru persoanele dezavantajate la Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.