Street Food Festival 2021 revine la Galați cu forțe proaspete

0
Steet Food Festival Galati 2021

Galați, ești gata pentru o nouă ediție Street Food Festival, plină de arome și experiențe fresh? Dacă răspunsul tău e da, să știi că asta ți se pregătește.

Între 2-5 septembrie, Grădina Publică va deveni din nou locul unde preparatele internaționale se întâlnesc cu pofticioșii din oraș. Băuturile reci, decorurile frumoase, muzică bună și atmosfera relaxantă fac și ele parte din meniu.

Dacă ți-e dor de street food-ul tău preferat, sigur îl vei regăsi în oferta culinară, iar dacă vrei să încerci ceva nou, vei avea din ce să alegi. Revitalizarea rețelelor sociale cu poze frumoase va fi o altă consecință a vizitei tale în festival. Conceptul festivalului din acest an e Yummy & Yay, ceea ce promite o colecție mare de experiențe, atât pentru pofticioși cât și pentru cei care vor să petreacă o seară alături de cei dragi în aer liber.

„Ne bucurăm că vom ajunge la Galați pentru al cincilea an consecutiv. E o mare realizare că nu am întrerupt nici în 2020 tradiția și ne-am revăzut cu gurmanzii de aici. Totuși, contextul de anul trecut ne-a limitat în a oferi gălățenilor experiența completă cu care i-am obișnuit și pe care o merită. Anul acesta ne revanșăm și promitem că fiecare vizitator va găsi o ofertă culinară bogată și o atmosferă foarte frumoasă, de care să se bucure în Grădina Publică alături de cei dragi.” Constantin Covaliu, Manager proiect Street FOOD Festival.

Street FOOD Festival va avea loc între 2-5 septembrie în Grădina Publică. Programul e între 12 – 23 în zilele de joi și vineri, iar în weekend între orele 10-23. Intrarea este liberă.


Acestea fiind scrise, ești așteptat cu drag între 2 – 5 septembrie în Grădina Publică Galați.

✅ nu va fi nevoie de test/vaccin

Rămâi aproape să aflii toate detaliile evenimentului!

Citește mai multe despre edițiile precedente aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.