Cea mai mare petrecere a verii vine la Galați – Summer Parade 2019

1

Summer Parade Galați 2019, cea mai mare petrecere a verii, ajunge deja în al treilea an, iar ediția de anul acesta are loc vineri, 28 iunie 2019.

În lumina celor două ediții precedente de succes, organizatorii măresc miza, iar anul acesta ne vom bucura de cel mai mare spectacol în mișcare din Sud Estul României.

Este vorba despre cinci scene mobile cu design și vibe diferit, pe ritmuri diferite, așa încât veți putea alege scena care vă reprezintă cel mai bine gusturile în materie de muzică: latino, disco, clubbing, folclor mix și fabulous heroes.

Artiști din toată țara vor fi prezenți să anime scenele mobile, alături de entertaineri ai comunității gălățene, la cea mai mare petrecere a verii unde sunt așteptați peste 4000 de participanți.

Startul Summer Parade 2019 are loc pe 28 iunie , orele 18:00, la Fată pe valuri. Parada se va pune în mișcare pe întreaga Stradă Domnească până la Grădina Publică, unde petrecerea continuă cu un Talent Battle Show.

Summer Parade 2019 este așadar petrecerea verii și vine pe 5 platforme cu ritmuri de samba, disco, house și hore autentice, precum și activități pentru copii:

1. Platforma Latino Flavor – Willmark si Academia sa de dans in stil brazilian vor dansa și interacționa cu publicul.
2. Platforma DiscoMania – Entertainerul Antonio Santos și echipa sa de dansatori vor da o mare petrecere pe muzica lui DJ Bosco.
3. Platforma Saxy Clubbing– MC Coco, Dj Razz, Mr. Saxi vor da vibe de club împreună cu animatorii profesioniști.
4. Platforma Romanian Authentic Vibe – iubitorii de muzică românească se vor bucura de ritmuri populare, călușari, strigături autentice și bună dispoziție cu MC Virgil Tabus și echipa sa de dansatori profesionisti.
5. Platforma de poveste – Găzduită și povestită de MC Mihai Bejan, promotor al manifestării. De aici nu vor lipsi – personaje de basm și mascotele preferate ale copiilor, gata să le facă deliciul celor mici cu fotografii, dansuri si jocuri.

Summer Parade 2019 este, așadar, o paradă a libertății de mișcare, la propriu și la figurat. Vom avea muzică, dans, sport, entertainment, distracție și socializare în aer liber.

Și pentru că se anunță printre cele mai generoase în materie de evenimente sociale din Galați, nu putem decât să ne bucurăm din plin de timp liber de calitate.

Ne vedem la Summer Parade 2019!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.