“Sunetul Muzicii” – un spectacol pe care nu trebuie să-l ratezi

0
Sunetul Muzicii - un spectacol pe care nu trebuie să-l ratezi

Teatrul Național de Operă și Operetă “Nae Leonard” Galați, vă invită duminică 20 octombrie în intervalul orar 18:00 – 20:30 la spectacolul “Sunetul Muzicii”.

Unul dintre cele mai iubite musicaluri scrise vreodată (și bazate pe o poveste reală) ne prezintă o istorisire înduioșătoare despre iubire, alimentată de o întreagă suită de cântece deja emblematice, precum „Edelweiss”, „So Long, Farewell”, „Climb Ev’ry Mountain” și „Do-Re-Mi”, toate devenind cunoscute și apreciate în lumea întreagă. Aceste cântece, atât de ușor de recunoscut și de îndrăgit, fac din spectacolul „Sunetul Muzicii” o experiență pentru toate vârstele, una pe care nimeni nu ar trebui să o rateze.

Subiectul musical-ului scoate în prim-plan simbioza perfectă între puterea muzicii și dragostea născută din bunătatea oferită necondiționat, care reușește să înduplece chiar și cele mai exigente caractere umane.

Spectacolul, pe versurile lui Oscar Hammerstein II, va fi dirijat de maestrul Eugen-Dan Dragoi, în vreme ce regia îi aparține lui Octavian Jighirgiu (Iași). Scenografia poartă semnătura Lăcrămioarei Dumitrașcu, iar coregrafia a fost realizată de Stancu Edi.

Mai multe detalii aici.

Te-ar putea interesa și Fashion tips & tricks: 4 tendințe cool de care să ții cont toamna aceasta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.