Află cum Sun&Safe și Nomasvello îți fac viața mai ușoară!

Află cum Sun&Safe și Nomasvello îți fac viața mai ușoară!

66
0
DISTRIBUIȚI
Află cum Sun&Safe și Nomasvello îți fac viața mai ușoară!

Centrele Nomasvello oferă servicii premium de epilare definitivă pentru aproape toate tipurile de păr și de piele, eficiente chiar și pe piele bronzată. Epilarea Definitivă pe pielea bronzată sau pe fototipurile 3 și 4 se realizează prin protocolul de lucru Sun&Safe, care permite realizarea tratamentului în condiții de maximă siguranță și eficiență.

Tratamentul nu este dureros, este efectuat de specialiști în domeniu și cu echipamente proprii, de ultimă generație. Îndepărtarea părului nedorit cu ajutorul luminii intens pulsate este o procedură unisex, ideală atât pentru doamne, cât și pentru domni.

Centrele Nomasvello oferă testarea gratuită a epilării definitive

Sun & Safe © este cea mai nouă tehnologie IPL dezvoltată în cadrul departamentului de R&D Nomasvello ® (cercetare & dezvoltare) cu scopul de a epila cu aceeași eficiență și zonele corpului care au fost expuse la soare. Lumina este special filtrată, ca să nu dăuneze țesutului deja afectat de razele solare (poţi sta cât vrei tu la soare, întins) și oferă o epilare definitivă eficientă și sigură, exact ca și până acum. În plus, pielea este imediat hidratată cu loțiunea hidratantă Nomasvello®, astfel încât să se asigure protecție împotriva uscării pielii.

Recomandări pentru obținerea celor mai bune rezultate:

Respectă intervalul recomandat de specialistul IPL; nu îți smulge firele de păr între ședințe. Pentru părul inestetic care îți crește între ședințe poți să folosești lama de ras sau crema epilatoare, dar și acestea cât mai rar (nu te teme… nu te întorci la ele, este ceva temporar).

Vestea bună este ca poți să faci plajă fără griji. Epilarea definitivă cu IPL se poate face și în aceste condiții. Poți să vii la saloanele Nomasvello bronzat, nu mai ai nici o restricție.

Așadar, epilarea definitivă cu IPL îți face viața mai ușoară și adaugă un plus de relaxare concediului de vară. Așa cum spune și numele brandului, îți doresc o vară Nomasvello, adică FĂRĂ PĂR! Ne găsiți pe strada Brăilei, nr. 25 (vis-a-vis de Restaurant Laura) sau la telefon 0735 836 817!

Citeşte şi articolul   Spălătoria auto a viitorului se află în Galați! Vino și tu să te convingi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.