Noua inițiativă a tinerilor gălățeni „Super artistul – Un erou adolescent”

1

Super, festivalul de filme făcute de adolescenți, a recrutat luna trecută ambasadori pentru a aduce manifestarea artistică în cauză mai aproape de tinerii din întreaga țară și din Republica Moldova. 

 La nivelul județului Galați, cei doi ambasadori ai proiectului au inițiat „Super artistul – Un erou adolescent”, o inițiativă menită să se concretizeze într-o revistă online. Aceasta va ilustra în totalitate ipostazele în care se regăsesc tinerii care-și doresc să activeze în domeniul artistic, pornind de la entuziasmul de început, continuând chiar și cu dificultățile întâmpinate de-a lungul parcursului evolutiv al acestora. 

fashiondays.ro

Pentru ca realizarea revistei să poată fi posibilă, echipa „Super artistul – Un erou adolescent” a conștientizat că este necesară recrutarea mai multor tineri cu spirit creativ care să contribuie la întreg procesul organizatoric. Astfel, a fost inițiat formularul: https://forms.gle/i8iVqf5ENnUFy2MAA, în cadrul căruia doritorii își pot evidenția viziunea artistică și cum vor s-o transpună prin intermediul proiectului. 

„În momentul în care am văzut postarea celor de la Super, nu a existat nicio urmă de ezitare înainte de a ne înscrie. Zi de zi suntem înconjurate de artă și ne dorim ca o astfel de experiență să se regăsească în rutina mai multor adolescenți din județul Galați.”, au declarat cei doi ambasadori ai proiectului Super pentru județul Galați. 

Tinerii artiști din județul Galați trebuie să afle că, indiferent de dificultatea ce se regăsește în acest domeniu, la finalul zilei, există atât speranță, cât și o multitudine de motive pentru care au ales acest drum, iar aceasta este oportunitatea lor de a se afirma. 

Citește și: Vernisaj la Muzeul de Artă Vizuală Galați dedicat artistului Ioan Simion Mărculescu

epantofi.ro
top-shop.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.