Fii și tu erou – SUPER gălățenii SUPER donează a V-a ediție

Fii și tu erou – SUPER gălățenii SUPER donează a V-a ediție

60
0
DISTRIBUIȚI
SUPER gălățenii SUPER donează

Evenimentul “Super gălățenii Super donează” urmează să se desfășoare în perioada 16.11.2019 – 17.11.2019 (2 zile) în intervalul orar 08:00-20:00 prima zi şi 08:00-17:00 în cea de-a doua.

Locația: Ca în fiecare an locația va fi: Zona părculețului din fața fostului cinematograf Țiglina 1 la MONUMENT.

Maximilian Doru alături de comunitatea Pentru Galaţi , Galaţiul nostru, Prieteni pentru Galaţi, Curăţăm Galaţiul, Ro100Curătăm Galaţiul, Pentru Turcoaia comunităţi civice locale vă solicită sprijinul și participarea la ediția cu numărul V a acțiunii de colectare de haine pentru oamenii nevoiași.

Ediția din acest an aduce câteva noutăți.
Având în vedere experiența acțiunilor anterioare și nivelul ridicat de implicare al gălățenilor, se dorește evoluția de la ediție la ediție și astfel pentru acest an colecta constă în:

COLECTĂ DE HAINE SH SAU NOI (DE LA 2 LUNI LA +85 ANI)

– Acestea vor fi distribuite atât în centrele de specialitate din Galați și împrejurimi cât și la familiile cu situații materiale precare din zona Galațiului.

COLECTĂ DE PLEDURI, PLĂPUMI, PĂTURI, PERNE ȘI LENJERII DE PAT

– Acestea vor fi atribuite familiilor nevoiașe din zona Galațiului.

COLECTĂ DE JUCĂRII SH SAU NOI

– Acestea vor fi distribuite centrelor de specialitate din zonă, atât cele de zi cât și cele permanente și familiilor cu mulți copii din zona Galațiului.

COLECTĂ PRODUSE NEPERISABILE (FAINĂ, ZAHĂR, MĂLAI, SARE, ULEI, CONSERVE, OREZ, PASTE ȘI ORICE ASTFEL DE ALIMENTE AMBALATE INDIVIDUAL)

– Acestea vor fi distribuite familiilor cu o situație precară din zona Galațiului, pentru pregătirea mesei de Crăciun.

COLECTĂ DE BUNURI DE ORICE FEL (EXCEPȚIE MOBILIER ȘI CONSTRUCȚII)

Procedură: Orice gălățean care dorește să se alăture acestei campanii poate lăsa la locația stabilită bunurile pe care dorește să le doneze. Maximilian Doru alături de voluntari gălăteni va colecta, selectă și atribui fiecărei familii sau instituții în parte în funcție de specificul și necesitățile acestora.

Rugămintea organizatorilor este că bunurile donate să fie funcționale 100% în cazul jucăriilor, curate și ne deteriorate în cazul colectelor textile, funcționale 100% în cazul bunurilor de altă natură.
Munca voluntarilor noștri din edițiile anterioare este dovada implicării și încrederii acordate de gălățeni. La ediţia din 2018 au fost strânse peste 10 tone de donaţii.

Telefon contact: 0749183361

Te-ar putea interesa și Mergeți să fiți ajutoarele lui Moș Nicolae și să dăruiți zâmbete

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.