Susține afacerile locale – Lavandă de Galați – paradisul mov din oraș

0
33

Lavanda, această plantă superbă care încântă privirile oricui, este cultivată și în orașul nostru de către afacerea locală Lavandă de Galați!

Lavandă de Galați este o afacere de familie, creată din drag de frumos care a reușit să dezvolte o gamă largă de produse naturale și de calitate, de care se bucură din ce în ce mai mulți clienți. Toate produsele noastre sunt din producția proprie de lavandă și multe ore de lucru în mica lor fabrică.

Misiunea afacerii a început în 2014, când am au aflat mai multe despre proprietățile lavandei. Cunoscută la noi drept levănțică (denumirea științifică a grupului de plante fiind Lavandula) această plantă parfumată îi face pe toți să se îndrăgostească de ea!

În prezent, cultura se extinde pe o suprafață de peste 4 hectare. Din cele 47 de soiuri cunoscute de lavandă (lavandula), sunt cultivate două soiuri diferite. Sevastopolis (Lavandula Angustifolia Seuthopolis) este soiul din care se extrage cel mai pur ulei de lavandă (grad farmaceutic), pentru a putea realiza produse de cea mai bună calitate. În completare, se cultivă și soiul Hidcote (Lavandula Angustifolia Hidcote) pentru nuanța deosebită a florilor sale. Aceasta din urmă se folosește la decorațiuni și aranjamente florale pentru evenimente deosebite.

În weekendul 10-12 iulie, Lavandă de Galați a organizat și primul eveniment al porților deschise. Vizitatorii au putut admira lavanda locală, situată în apropierea Cimitirului Evreiesc.

Magazinul afacerii Lavandă de Galați se află pe Strada Brăilei nr. 200 din fața farmaciei Hygeia, lângă chioșcul de ziare. Puteți achiziționa multe minunății confecționate doar din lavandă, precum săpun sau buchețele de flori.

Ne bucurăm că exită astfel de afaceri locale noi și interesante! Dacă aveți sugestii sau sunteți proprietarul unei afaceri locale din Galați și doriți să apăreți în rubrica noastră, nu ezitați să ne trimiteți un mesaj pe adresa de e-mail office@gcreative.eu, unde trebuie să ne prezentați un scurt istoric al firmei, gama de produse sau servicii și să atașați câteva poze sugestive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.