Înscrie-te la Tabăra de Film Kinelink, ediția a IV-a. Locurile sunt limitate!

0
Înscrie-te la Tabăra de Film Kinelink, ediția a IV-a. Locurile sunt limitate!

Tabăra de film Kinelink este un proiect unic în Galați prin intermediul căruia, pe parcursul a două săptămâni intense, participanții au ocazia să experimenteze atmosfera din timpul producției unui film. Aceștia sunt implicați în toate etapele producției cinematografice: de la scrierea scenariului la filmare, de la editare la distribuția și promovarea filmului.

Ediția a IV-a a Taberei de film Kinelink va avea loc între 22 iulie – 4 august (cu perioadă prealabilă de boot camp)
📌 Unde: Galați și împrejurimi
💺 Locuri disponibile: 10 

”Ne dorim să mărim comunitatea celor pasionați de filmmaking și să creăm, în orașul nostru, entertainment video de calitate. Ideea din spatele proiectului pornește de la misiunea noastră de a educa tinerele generații și de la a le stimula să se exprime într-un mod creativ, care să le pună în valoare toate calitățile”, scriu organizatorii pe site-ul kinelink.ro

Ediția din 2019 va avea o serie de noutăți care vor face toată activitatea mult mai interesantă. Iată câteva dintre acestea:
1. după ocuparea locurilor, va avea loc un boot camp constând într-un workshop extins cu mentorii
2. cele două săptămâni, din timpul vacanței de vară, urmează să fie rezervate exclusiv producției, în timp ce scrierea scenariului va avea loc într-o perioadă stabilită de comun acord cu participanții
3. la filmări, participanții vor putea beneficia de prezența și ajutorul unor actori profesioniști

Concept
Tabăra de film are două componente: în primul rând este tematică, iar în al doilea rând, este transformațională.

Ediții anterioare
Ca orice lucru bun, tabăra de filmmaking s-a născut dintr-o joacă. Ideea a fost, încă de la început, să putem folosi beneficiile pe care procesul creativ și de colaborare (care stă la baza producției unui film) le are. Astfel am dezvoltat un cadru educațional prin care cei prezenți să își dezvolte o serie de abilități relevante. Formatul a rămas în bună măsură același, cu fiecare ediție ce a trecut – un grup de oameni creativi se așază la masă și în câteva zile scriu un scenariu, care adună ideile tuturor și la care contribuie cu toții. Ulterior, acest scenariu devine un film, cu toată munca și distracția din fața și din spatele camerei.

Află mai multe detalii despre program și înscrieri pe kinelink.ro

Citește și articolul:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.