Weekend la Dramatic: premiera „Flu Flu” și „Take, Ianke și Cadâr”

0
Weekend la Dramatic: premiera „Flu Flu” și „Take, Ianke și Cadâr”

Un spectacol concert și o comedie clasică alcătuiesc programul Teatrului Dramatic „Fani Tardini” din Galați în acest sfârșit de săptămână.

Vineri, 18 octombrie 2019, și sâmbătă, 19 octombrie 2019, la ora 19:00, Sala Mare a Dramaticului găzduiește premiera „FLU FLU – UN SPECTACOL CONCERT DE RZĂVAN CLOPOȚEL”, realizat în regim independent. FLU FLU este un spectacol de muzică și umor ce îmbină un stil muzical divers cu versuri de satiră socială. El include 11 piese originale, dar și momente de actorie. Conceptul, muzica și versurile sunt semnate de Răzvan Clopoțel, actor al Teatrului Dramatic „Fani Tardini”. Răzvan a construit spectacolul alături de colegii Oana Mogoș și Ionuț Moldoveanu și alături de Hippie Band, adică Florin Chiriac, Ciprian Dincă și Răzvan Gheorghiu. Scenografia îi aparține lui Daniel Divrician. Spectacolul FLU FLU are o durată de o oră și jumătate și este interzis minorilor cu vârsta sub 16 ani. Prețul unui bilet este 35 de lei. Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară. Biletele pot fi cumpărate și de la Cafeneaua Artiștilor, aflată pe latura nordică a clădirii Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, din Domnească 59.

   » Citește și articolul: GIVEAWAY! Câștigă unul din cele două bilete la show-ul FLU FLU!!

Duminică, 20 octombrie 2019, la ora 19:00, trupa Dramaticului gălățean prezintă spectacolul „TAKE, IANKE ȘI CADÂR”, de Victor Ion Popa, regia: Eugen Făt, scenografia: Lăcrămioara Dumitrașcu. În distribuție: Stelian Stancu, Gabriel Constantinescu, Lucian Pînzaru, Dan Căpăţână, Ciprian Braşoveanu, Cristina Uja-Neagu, Svetlana Friptu. „TAKE, IANKE ȘI CADÂR” este o comedie clasică din perioada interbelică, ce are în centru povestea de dragoste dintre Ana și Ionel, care se țese pe fundalul amuzant și duios al prieteniei dintre un român, un evreu și un turc. Spectacolul durează două ore și 25 de minute, are pauză și este potrivit pentru copii. Biletele pot fi achiziționate de pe bilete.fanitardini.ro sau de la casa de bilete a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, care are următorul program: luni, marți, miercuri 11:00-19:00; joi, vineri 10:00-16:00 şi 17:00-19:00; sâmbătă, duminică 10:00-13:00 şi 17:00-19:00.

Informații suplimentare despre achiziția biletelor pot fi obținute la 0758089994 sau 0758049850.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.