Hai la Târgul de Miere, ediția a VI-a, în Piața Centrală din Galați

3

Târgul de Miere, cel mai dulce târg din oraș, a ajuns la ediția a VI-a! Vino între 21 și 23 octombrie în Piața Centrală din Galați și îndulcește-te cu o gamă largă de produse apicole.

Producătorii apicoli participanți la târg sunt județele Galați, Bihor, Constanța și Suceava. Aceștia vă așteaptă cu sortimente clasice de miere precum tei, salcâm, polifloră, dar și diverse produse apicole: propolis, siropuri, tincturi, faguri, păcură și multe altele.

epantofi.ro

Mierea de albine are numeroase proprietăți benefice pentru organism. Este folosită încă din antichitate, pentru vindecarea anumitor afecțiuni și pentru întărirea sistemului imunitar. Are proprietăți antibacteriene, ajută la lupta împotriva infecțiilor, inclusiv cele de la nivelul pielii. Și pentru durerile în gât sau tuse se recomandă o cură cu miere. Aceasta ameliorează simptomele, calmează iritarea gâtului și accesele de tuse. Mierea conține și probiotice și contribuie la sănătatea sistemului digestiv. Conține și antioxidanți, care reduc riscul de boli ale inimii, dar pot preveni și apariția cancerului.

Vino și la Târgul de Miere și bucură-te de produsele apicole! Citește și ultimele articole:

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.