Târgul de Toamnă – ediția XXII – începe pe 29 septembrie la Galați

0
Târgul de Toamnă – ediția XXII – începe pe 29 septembrie la Galați

Administrația Piețelor Agroalimentare Galați vă invită să descoperiți magia toamnei prin gastronomia tradițională la Târgul de Toamnă – Ediția a XXII-a 2023 din Piața Centrală Galați în perioada 29 septembrie – 1 octombrie.

Când frunzele încep să cadă și aroma bucatelor tradiționale inundă fiecare colț al orașului, știm că a sosit momentul să sărbătorim toamna. Iar Piața Centrală din Galați devine gazda perfectă pentru acest eveniment de neuitat, plin de savoare, culoare și bucurie.

epantofi.ro

 O promisiune a unei experiențe culinare din artele gătitului, farfurii spectaculoase, provocări culinare la show-urile gastronomice cu Bucatarul Ovidiu Țigănuș – Bărbosu, degustări profesionale de vinuri sau alte băuturi alcoolice cu Somelier Dănuț Șendrea și multe, multe alte surprize tomnatice.

Piața Centrală va fi transformată într-o oază de culoare, cu decoruri de toamnă care îți vor încânta privirea și îți vor umple inima de căldură, copiii vor fi fermecați de apariția Mascotelor Toamnei, personaje adorabile care vor aduce zâmbete și bucurie, iar baloanele în forme de struguri, porumb, dovleci vor aduce un strop de farmec și culoare întregii sărbători.

Urmarește-ne și pe: InstagramFacebookTwitterTelegram

Recorduri absolute cu preparate tradiţionale de toamnă româneşti, expoziţii veritabile de legume şi fructe ale toamnei, o paradă impresionantă în culoare şi gust, așa că nu rata șansa de a trăi experiența toamnei într-un mod autentic și plin de culoare, în Piața Centrală Galați, în perioada 29 septembrie – 1 octombrie.

answear.ro
Program Târgul de Toamnă

Show-uri culinare:

  • Simfonia plăcintelor de toamnă – sortimente inedite de plăcinte
  • Pregătirea mustului
  • Decoruri de toamnă
  • Ateliere pentru copii și concursuri tematice
  • Muzică de petrecere și folclor cu Năzdrăvanii, Neluțu de la Galați
  • Prezentator: Ionuț Andraș

VINERI, 29.09.2022
Muzică de petrecere şi folclor cu taraf Vali Preda și Cristian Rizescu
SÂMBĂTĂ, 24.09.2022
Muzică de petrecere şi folclor cu taraf Emilia Ghinescu, Romică Țociu și Cornel Palade
DUMINICĂ, 25.09.2022
Muzică de petrecere şi folclor cu taraf Lucian Vintilescu, trupa de performanță a școlii de dans românesc Larisa și Marin Barbu – Nea Mărin

În toate zilele vei avea parte de un show culinar cu Ovidiu Țigănuș – Bărbosu și somelierul Dănuț Șendrea.

Show-urile gastronomice și programul zilnic încep de la orele 10.00, și se termină seara târziu. Accesul este gratuit pentru toți cei ce doresc să petreacă câteva zile de relaxare și divertisment, rețeta perfectă pentru un weekend reușit!

Scena Pieței Centrale din Galați se va aprinde cu momente artistice captivante, dansuri tradiționale și muzică de petrecere. Festivalul va oferi celor prezenţi o experienţă culinară de neuitat, un show tradiţional de excepţie, cu defilări, divertisment, workshop-uri pe teme culinare, precum şi ateliere de creaţie pentru copii.

Pentru că este un festival dedicat toamnei şi roadelor toamnei, organizatorii vor pregăti show-uri live de cooking – ceaune cu zacuscă sau cu magiun de prune, simfonia plăcintelor de toamnă, pregătirea mustului și multe altele.

Vino și tu la ediția de anul acesta al Târgului de Toamnă! Citește și ultimele articole:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.