Târgul de Toamnă – ediția XXI – începe pe 23 septembrie la Galați

0

Unul dintre cele mai îndrăgite evenimente ale sezonului, Târgul de Toamnă din Galați, va avea loc între 23 și 25 septembrie în Piața Centrală din Galați.

Târgul de Toamnă, ajuns la ediția XXI este un festival gastronomic, cultural şi tradiţional românesc, dedicat în totalitate gastronomiei. Printre cele mai așteptate momente se numără show-urile culinare #live rezultate în urma perioadei de recoltare românești. Evenimentul este organizat de către Administrația Piețelor Agroalimentare Galați, cu obiectivul de a fascina publicul larg, pasionat de gastronomie şi de a evidenția tradițiile din gospodăriile tradiţionale #romaneşti.

Este o experiență inedită pentru cei care iubesc să mănânce și să învețe din artele gătitului, plină de farfurii spectaculoase, provocări culinare, invitaţi speciali, demonstraţii culinare #live, concerte cu muzică folclorică din toate regiunile țării, toate spre deliciul gălăţenilor şi nu numai.

epantofi.ro

Evenimentul va aduce un suflu nou şi va stârni spiritul creativ, artistic şi inovator, prin aducerea în acelaşi cadru a tradiţiilor, recoltelor, a producătorilor şi a agricultorilor români. Târgul de Toamnă va promova gastronomia , prin prezentarea tradiţiilor din agricultură romanescă, dezvoltarea unui eveniment cultural şi de divertisment, un cumul de forţe din agricultură, din portul şi folclorul tradiţional. Printre invitaţii de renume ce vor participa la ceastă ediție se numără Chef Gheorg (George Vitan) și somelier Dănuț Șendrea.

Festivalul va oferi celor prezenţi o experienţă culinară de neuitat, un show tradiţional de excepţie, cu defilări, divertisment, parade cu decoruri de toamnă, workshop-uri pe teme culinare, precum şi ateliere de creaţie pentru copii, face-painting, ateliere de gătit pentru copii şi adulţi. Pentru că este un festival dedicat toamnei şi roadelor toamnei, al culturi gastronomice şi al artei gustului, organizatorii vor pregăti show-uri #live de cooking, workshop-uri pe teme culinare, degustări de vinuri şi o scenă cu muzică live.

Program Târgul de Toamnă:

Show-uri culinare:

  • Simfonia plăcintelor de toamnă – sortimente inedite de plăcinte
  • Cea mai gustoasă plăcintă de dovleac
  • Cel mai mare ceaun cu zacuscă
  • Cel mai aromat gem de prune
  • Ateliere pentru copii, decoruri de toamnă

VINERI, 23.09.2022
Program muzică de petrecere şi folclor cu taraf zonal. Ovidiu Homorodean – Ardeal; Oana Tomoiaga – Maramureş
SÂMBĂTĂ, 24.09.2022
Program muzică de petrecere și folclor cu Taraf zonal. Grigore Gherman – Moldova; Lavinia Furtună – Oltenia
DUMINICĂ, 25.09.2022
Program muzică de petrecere și folclor cu Taraf zonal. Liliana Geapană – Dobrogea; Nicu Paleru

answear.ro

Show-urile gastronomice și programul #zilnic încep de la orele 10.00, și se termină seara târziu. Accesul este #gratuit pentru toți cei ce doresc să petreacă câteva zile de relaxare și divertisment, rețeta perfectă pentru un weekend reușit!

Vino și tu la ediția de anul acesta al Târgului de Toamnă! Citește și ultimele articole:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.