Cauți loc de muncă în străinătate? Mergi la târgul de joburi DB...

Cauți loc de muncă în străinătate? Mergi la târgul de joburi DB WORK

62
0
DISTRIBUIȚI
târgul joburi DB WORK

Cauți loc de muncă în străinătate? Mergi la târgul de joburi DB WORK organizat la Galați pe 10-15 Ianuarie
Ești din județele Galați sau Brăila și cauți job în Olanda, Belgia sau Germania? Vrei să lucrezi în străinătate la un angajator sigur, care să-ți asigure contract de muncă legal?

Mergi la târgul de joburi DB Work pe 10 – 15 Ianuarie 2020, la sediul Den Breejen din Galați, str. Pescari, nr. 13!

Târgul de locuri de muncă DB WORK este un eveniment de recrutare, destinat persoanelor care sunt în căutare de locuri de muncă în străinătate. Peste 300 de posturi vor fi disponibile în Olanda, Belgia și Germania, în domenii de activitate multiple și va oferi posibilitatea celor interesați de a aplica la noi oportunități de muncă în străinătate, de a pune întrebări și de a afla cât mai multe detalii despre posturile disponibile, dar și beneficiile asigurate.

NU UITA! Ești așteptat de pe 10 Ianuarie până pe 15 Ianuarie (orele: 10.00 – 16.00), la sediul Den Breejen din Galați, str. Pescari, nr. 13! vis – a – vis de poarta nr. 1 a șantierului naval din Galați.

Angajare cu plecare imediată în Olanda în domeniile:

Naval: Sudori, Lăcătuși, Vopsitori, Fitteri, Tubulatori, Polizatori, Mecanici, Electricieni, Personal curățenie navală, Operatori CNC, necalificați etc.
Industrial: Fierari, Dulgheri, Instalatori, Electricieni, Demolatori
Logistic: Operatori depozit, Stivuitoriști
Construcții: Zidari, Zugravi, Izolatori, Lucrători acoperișuri, Instalatori
Cum te înscrii la târgul de joburi DB Work?
Completează formular de aici și aplică pentru un loc de muncă în Olanda, Belgia și Germania. După ce completezi formularul, vei fi contactat de către recrutorii DB WORK cu care vei susține un pre-interviu telefonic și vei face programarea pentru interviul din cadrul TĂRGULUI DE JOBURI din 10-15 Ianuarie. La târg, în funcție de experiența profesională vei primi lista ofertelor de angajare potrivite pentru tine și vei fi informat despre cât de repede poți începe noul job în țară sau străinătate.

Află ce beneficii poți obține dacă te vei angaja în Olanda prin DB WORK

Indiferent pentru ce post vei opta, DB Work asigură tuturor angajaților următoarele:
Consultanță în găsirea jobului potrivit;
Contract de muncă pe termen lung, ce respectă legislația olandeză;
Transportul internațional, din România în Olanda. Acesta se poate realiza atât cu autocarul companiei, cât și cu avionul;
Cazare și utilități. DB WORK se va ocupa de toate aspectele legate de găsirea cazării, asigurarea utilităților etc. Casele sunt complet echipate, iar firma asigură inclusiv lenjeria de pat; Veți locui la comun cu alți colegi de muncă, însă nu mai mult de 2 persoane în cameră.
Mașină de serviciu pentru transportul de la și la locul de muncă.

Te-ar putea interesa și Câteva lucruri pe care trebuie să știi înainte să mergi la psiholog

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.