Târgul Național AgriCultura Brăila 2018 pe 27 septembrie

Târgul Național AgriCultura Brăila 2018 pe 27 septembrie

169
0
DISTRIBUIȚI

Târgul National AgriCultura 2018 organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila se încadreaza în seria manifestarilor expozitionale de marca ale sistemului cameral romanesc, din domeniul agricol, bucurându-se de 22 ani de recunoasterea specialistilor si firmelor din agricultura.

Activitatea în agricultura este o munca neîntreruptă, fapt cunoscut de toți cei care activează în domeniu. Ea presupune nu numai efortul propriu-zis din teren ci și contactul permanent cu noutatile si experienta altora, cu cele mai bune utilaje sau îngrasaminte, practici noi de cultura sau irigatii. Toate acestea se întâmpla toamna la Braila, zona recunoscuta pentru potentialul sau agricol, cu o suprafata de aprox. 351000 ha teren arabil, cuprinzând Insula Mare a Brăilei și Bărăganul.

Pentru a atinge eficiența sustenabilă, agricultura românească are nevoie de investitii, de cercetare, de masini si utilaje de ultima generatie, de tehnici si tehnologii moderne, de seminte si material saditor de calitate. Toate acestea vor fi aduse în cadrul celei de-a XXII-a editii a târgului, un eveniment de referinta al Brailei si primul târg de agricultura organizat în tara.

Sursa Facebook

Te-ar putea interesa si We love the Beatles @ Galaţi – un concert tribut al trupei Bestbeat

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.