Te iubesc, dar nu pe tine – câştigă bilete la piesa de...

Te iubesc, dar nu pe tine – câştigă bilete la piesa de teatru din 27 octombrie

110
0
DISTRIBUIȚI
te iubesc dar nu pe tine

Dincolo de iubire, ipocrizie sau blazare, fiecare are un coridor întunecat, plin de patimi josnice si plăcere. 27 octombrie, ora 19:00, Teatrul Muzical “Nae Leonard” Galati

Fiecare om căsătorit, bărbat sau femeie, se gândeste uneori cum ar fi să încerce măcar o dată sexul cu altă persoană. Dincolo de iubire, ipocrizie sau blazare, fiecare are un coridor întunecat, plin de patimi josnice si plăcere. Vlad o aduce acasă pe Sorina. Sorina este măritată. Dar este si naivă si prost informată, deoarece e convinsă că soțul său, pe numele lui Andrei, e plecat si el în delegație. Sotul însă este în dormitor cu amanta, Marina, ferm convins că soția se află la mulți kilometri depărtare. Abia când se întâlnesc si încearcă să își ascundă amanții prin casă începe comedia. Căci întotdeauna râdem de necazul altora. Si când vedem pe scenă o situaţie prin care am trecut si noi, parcă râdem şi mai tare.

Distribuția: LEONID DONI (politistul Robi din serialul “LAS FIERBINTI”) ALINA CHIVULESCU (Bella din serialul “LA BLOC”), ANCA DINICU (Gina Felea din serialul “BAIETI DE ORAS”), ANDREAS PETRESCU (autorul succesului “MA MUT LA MAMA!”) este o garanție în plus pentru succesul acestui spectacol.

Biletele se găsesc la casieria teatrului şi pe TicketStore.ro – https://bit.ly/2MAtzok

Participă la concurs, pe pagina de facebook a Revistei Explore, şi poţi câştiga unul dintre cele 4 bilete oferite cadou pentru acest spectacol.

Citeşte şi  CENTENart – expoziţie de sculptură, pictură, artă fotografică şi embleme militare

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.