Teatrul Dramatic „Fani Tardini” amână spectacolele în aer liber cu încă o săptămână

0

Conducerea Teatrului Dramatic „Fani Tardini” a luat decizia de a amâna spectacolele în aer liber cu încă o săptămână, în contextul înmulțirii accelerate a cazurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus în municipiul Galați.
Sunt amânate următoarele spectacole:

• Premieră #3: LISELOTTE ÎN MAI, de Zsolt Pozsgai, regia: Cătălin Vasiliu, distribuția #3: Mihaela Lecca-Gorea și Ionuț Moldoveanu, care era programat sâmbătă, 18 iulie 2020, la ora 21:00, în Curtea Interioară;
• I’M PRO SHOW, care era programat duminică, 19 iulie 2020, la ora 21:00, în Curtea Interioară.

Este a doua săptămână la rând în care Dramaticul gălățean ia decizia amânării spectacolelor în aer liber. Săptămâna trecută, Teatrul a dezinfectat toate suprafețele și spațiile de la sediul din Domnească 59 și a amânat spectacolele:

• Premieră #2: LISELOTTE ÎN MAI, de de Zsolt Pozsgai, regia: Cătălin Vasiliu, distribuția #2: Oana Preda și Răzvan Clopoțel, care era programat sâmbătă, 11 iulie 2020, la ora 21:00, în Curtea Interioară;
• EU RĂMÂN, adaptare de Blanca Doba și Luana Hagiu, regia: Luana Hagiu, interpretare: Blanca Doba, care era programat duminică, 12 iulie 2020, la ora 21:00, în Curtea Interioară.

Activitatea cu publicul rămâne suspendată și la casa de bilete a Teatrului.

Toate cele patru spectacole amânate vor fi reprogramate imediat ce va fi posibil, iar programul de reprezentații va fi anunțat cu celeritate în spațiul public, dar și prin notificări electronice care le vor fi trimise cumpărătorilor de bilete online. Biletele cumpărate la aceste patru spectacole își păstrează valabilitatea.

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” a luat decizia amânării spectacolelor în aer liber pentru a proteja sănătatea angajaților și spectatorilor și pentru a limita răspândirea virusului SARS-Cov-2. „Amânarea reprezentațiilor nu a fost o decizie ușoară, dar a fost o decizie necesară. Suntem în contact permanent cu autoritățile sanitare locale și acționăm în așa fel încât reîntâlnirea cu publicul se aibă loc cât mai repede și în condiții de maximă siguranță. Apelăm la înțelegerea spectatorilor și îi îndemnăm să respecte măsurile de protecție și recomandările oficiale”, declară Florin Toma, directorul general al Teatrului Dramatic „Fani Tardini”.

Citește și: Teatrul de Păpuși ”Gulliver” își amână activitatea artistică programată

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.